HomeΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥΌταν ο Πάνος Φέξης δημιουργεί – και… «συν Αθηνά και χείρα κίνει»!

Όταν ο Πάνος Φέξης δημιουργεί – και… «συν Αθηνά και χείρα κίνει»!

Σήμερα το πρωί ο Πάνος Φέξης φωτογραφίζεται και καμαρώνει τις δημιουργίες του. Ως γνωστόν ο χριστουγεννιάτικος διάκοσμος που έγινε από το Επιμελητήριο Λευκάδας έχει τη σφραγίδα του Πάνου. Εμείς φωτογραφίσαμε τη νύχτα τις δημιουργίες του.

dsc_0395

dsc_0396

dsc_0397

dsc_0398

dsc_0399

dsc_0401

dsc_0402

Παρακάτω παρουσιάζουμε μια ευχάριστη αντίδραση που προκλήθηκε από τη δράση του Επιμελητήριου για τον Χριστουγεννιάτικο στολισμό της κεντρικής αγοράς. Το καφέ της πλατείας Casbah που βρίσκεται δίπλα στο παγοδρόμιο, άρχισε να προσφέρει ζεστασιά στους θαμώνες του, με σόμπες καθώς και ζεστό κρασί (Gluhwein). «Συν Αθηνά και χείρα κίνει»!

100101
Προηγουμενο αρθρο
Το κιβώτιο
Επομενο αρθρο
Μια όμορφη ποδηλατάδα για τη μικρή Παναγιώτα διοργάνωσε ο Φίλανδρος

2 Σχόλια

  1. Άγγελος Σταγιάνος
    20 Δεκεμβρίου 2016 at 18:34 — Απάντηση

    Τίποτα δεν είναι τυχαίο!!!
    Ξάδελφε, να είσαι πάντα γερός και δυνατός!!!

  2. θοδωρής Αραβανής
    20 Δεκεμβρίου 2016 at 09:30 — Απάντηση

    Στα μεγάλα σνθοπωλεία της πρωτεύουσας την Δεκαετία του 1980 – τα ενταγμένα στην διεθνή ένωση ανθοπωλών – την δεκαετία του 1980 υπήρχε σε εμφανή θέση στις βιτρίνες , καλαίσθητος πάπυρος που ανέφερε τα σποτελέσμστα του Πανελλήνιου τότε διαγωνισμού για τον στολισμό του αυτοκινήτου του γάμου.
    Σε αυτόν τον διαγωνισμό – από τους τρείς βραβευθέντες – το δεύτερο βραβείο το είχε αποσπάσει ο στολισμός του Παναγιώτη Φέξη.
    Σε κεντρικότατο σημείο της πρωτεύουσας, της μεγαλύτερης φίρμας Φλεριανός, που είχα ρωτήσει σχετικά , μου ανέφεραν με τα θερμότερα λόγια για τον Παναγιώτη Φέξη κσι την συνεργασία που εκάστοτε έχει η ένωση ανθοπωλών , σε θέματα στολισμών δισφόρων εκδηλώσεων με τα μέλη της , αλλά ιδιαίτερα με τον Παναγιώτη Φέξη.
    Μάλιστα μου είχαν αναφέρει ότι αν απαιτείται διεθνώς όταν ζητείται από το εξωτερικό και την διεθνή ένωση ανθοπωλών , η συνδρομή της Ελληνικής ομοσπονδίας για την κάλυψη εκδηλώσεων στο εξωτερικό , η Ελληνική ομοσπονδία ανθοπωλών έχει τους διαπιστευμένους της. Και ένας εκ των διαπιστευμένων διεθνώς της Ελληνικής ομοσπονδίας, ήταν τότε ο Παναγιώτης Φέξης.
    Ο Παναγιώτης Φέξης νάναι εν υγεία και γαλήνη και να συνεχίσει το δημιουργικό έργο που ώς τις μέρες μας παραγάγει στον επαγγελματικό τπυ χώρο.

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.