HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ10 ερωτήματα που ζητάνε απάντηση για τη Novartis

10 ερωτήματα που ζητάνε απάντηση για τη Novartis

Πάνω στο σκάνδαλο Novartis υπάρχει ένα μεγαλύτερο. Ότι η κυβέρνηση με τις καραμπινάτες ανακρίβειες που υιοθετεί και με τις φανερές υπόγειες διαδρομές της στη υπόθεση, γελοιοποιεί στη συνείδηση του λαού το σκάνδαλο, θολώνει τα νερά, «σώζοντας» τους πραγματικούς ένοχους, θάβει τις πραγματικές δωροδοκίες από τη Novartis και άλλες φαρμακευτικές και οδηγεί το σκάνδαλο σε κουκούλωμα. Αθωώνοντας με φανερό και ύποπτο τρόπο τον Κ. Καραμανλή!

Τα ερωτήματα που ξεφυτρώνουν από όσα ξέρουμε μέχρι τώρα για την υπόθεση και που την κάνουν να βρωμάει στην κυριολεξία είναι τα εξής:

1. Όλη η ιστορία βασίζεται σε τρείς «κουκουλοφόρους μάρτυρες» και σε κανέναν επώνυμο. Ο νόμος που έχει φτιάξει το 2001 η κυβέρνηση Σημίτη και τροποποίησε το 2014 ο υπουργός της ΝΔ κ Αθανασίου είναι σαφής: Αν σε μία υπόθεση έχουμε μόνο προστατευόμενους ανώνυμους μάρτυρες τότε η μαρτυρία τους δεν λαμβάνεται υπ όψιν»!

2. Μ αυτό το δεδομένο, για ποιες μαρτυρίες και πάνω σε ποια στοιχεία φωνάζει και βγάζει δικαστικές αποφάσεις η κυβέρνηση;

3. Σύμφωνα με τον νόμο Αθανασίου η Βουλή θα βρεθεί προ του είτε να απορρίψει τις καταθέσεις , άρα όλη τη δικογραφία, είτε να υποχρεώσει τους μάρτυρες να φανερωθούν επώνυμα.

4. Αν οι «κουκουλοφόροι μάρτυρες» είναι πρώην μεγαλοστελέχη της εταιρίας που πιάστηκαν να συμμετέχουν στο σκάνδαλο που ξεσκέπασαν οι Αμερικάνοι, όπως αφήνει να εννοηθεί ο κ Πολάκης, συμπεραίνει κανείς αβίαστα ότι προκειμένου να σώσουν τους εαυτούς τους ήταν πρόθυμοι να καταθέσουν ο,τιδήποτε τους υπαγορεύσουν οι «σωτήρες τους». Και μόνο αυτή η ιδιότητα τους στερεί το φερέγγυο της μαρτυρίας. Ένοχος ένοχον ου ποιεί.

5. Ο ένας από τους «κουκουλοφόρους» σε κάποιο σημείο της μαρτυρίας του είναι τόσο προστατευτικός στον πρώην πρωθυπουργό Κ Καραμανλή, που βγάζει κανείς εύκολα το συμπέρασμα ότι η κατάθεση του για τον κ Αβραμόπουλο, δεν έπρεπε να θίξει τον τότε πρωθυπουργό και αγαπημένο παιδί της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Επομένως, πιθανότατα είναι υπαγορευμένη. Τι λέει ο μάρτυρας, μιλώντας για τα εμβόλια κατά του ιού της γρίπης που παραγγέλθηκαν κατά εκατομμύρια:

«Ο υπουργός Υγείας κ Αβραμόπουλος παρέσυρε τον τότε πρωθυπουργό, ο οποίος τελούσε εν αγνοία»!! Και εδώ ξεσκεπάζεται από την κοινή λογική: Πώς ήξερε ο μάρτυρας ότι ο πρωθυπουργός τελούσε εν αγνοία;

6. Στις μαρτυρικές καταθέσεις αναφέρεται διαρκώς το όνομα του τότε αντιπροέδρου της Novartis κ Φρουζή ως συμμέτοχου σε όλο το κύκλωμα και στις επαφές με τους πρωθυπουργούς και τους υπουργούς. Χωρίς αυτόν είναι φανερό ότι τίποτε δεν θα μπορούσε να γίνει. Ο άνθρωπος αυτός δεν είχε κληθεί ούτε καν ως μάρτυρας για να καταθέσει μέχρι τη Δευτέρα το βράδυ, πριν η δικογραφία πάει στη Βουλή!

7. Πώς ήξερε ο υπουργός β’ Δικαιοσύνης και πρώην διοικητής της ΕΥΠ του κ Καραμανλή κ. Παπαγγελόπουλος, ότι το σκάνδαλο αυτό είναι μεγαλύτερο από της Siemens αν δεν είχε υπ΄ όψιν του τη δικογραφία, την οποία δε δικαιούταν να ξέρει; Είχε η χώρα τόσο ανόητο και επιπόλαιο διοικητή στην ΕΥΠ;

8. Γιατί οι μαρτυρίες των «κουκουλοφόρων», που έχουν καταθέσει στην Αμερική δεν περιλαμβάνονται στην ελληνική δικογραφία και έπρεπε να βρεθούν τρεις φρέσκοι εδώ; Που εμφανίστηκαν μάλιστα εσπευσμένα πριν τρεις μήνες, τον Νοέμβριο, και ένας στις 4 Φεβρουαρίου, προχτές;

9. Πώς συμπίπτει στην αρθρογραφία εφημερίδας κυβερνητικής (όχι απλώς φιλοκυβερνητικής) να δημοσιεύονται πριν από καιρό αυτά που κατέθεσαν οι «κουκουλοφόροι μάρτυρες εκ των υστέρων; Και μάλιστα ο εκδότης της να περηφανεύεται γι αυτό;

10. Πώς συμπίπτει να οδηγείται σε παραίτηση η προϊστάμενη της εισαγγελίας κατά της διαφθοράς κα Ράικου, που ερευνούσε τον φάκελο της Novartis μέχρι πέρυσι, μετά από ύποπτο δημοσίευμα- κατά διαβολική σύμπτωση- της ίδιας παραπάνω εφημερίδας, που την ενέπλεκε σε άλλη άσχετη υπόθεση;

Να θυμίσουμε εδώ, ότι η κα Ράικου είχε καταγγείλει το δημοσίευμα ως συκοφαντικό για να λερωθεί το όνομά της και να της αφαιρεθεί η υπόθεση της φαρμακευτικής, τη στιγμή που είχε φτάσει σε τροφοδότη λογαριασμό, που αποκάλυπτε μίζες 28 εκ. ευρώ σε κρατικούς αξιωματούχους, διοικητές μεγάλων δημόσιων οργανισμών, γιατρών κ.α. Λέξη για πολιτικά πρόσωπα.

Μήπως η έρευνα της κ Ράικου δεν πήγαινε την υπόθεση εκεί που ήθελε η κυβέρνηση; Μήπως η έρευνά της ακουμπούσε ανθρώπους κοντά στην κυβέρνηση;

Τέλος, επειδή έχουν μεσολαβήσει δύο Βουλές τα πολιτικά πρόσωπα θα απαλλαγούν λόγω παραγραφής. Ακόμα κι αν κάποιοι εμπλέκονται. Αυτό σημαίνει ότι η κυβέρνηση έχει στήσει έτσι την υπόθεση ώστε οι πολιτικοί της αντίπαλοι να μην αποδειχτεί ποτέ ότι είναι ένοχοι, αλλά και ποτέ ότι είναι αθώοι.

Χωρίς να αποδειχτεί η ενοχή κανενός ο κ Τσίπρας και η παρέα του θα πάνε μέχρι τις εκλογές φωνάζοντας «γι αυτούς που τα πήραν». Και όποιος από το λαό θέλει να το πιστεύει θα το πιστεύει. Αλλά, έτσι ο λαός δεν θα μάθει ποτέ τι πραγματικά έχει γίνει. Ούτε θα κυριαρχήσουν οι ευθύνες του κυκλώματος γιατροί- φαρμακοποιοί- διευθυντές νοσοκομείων και κρατικοί γραμματείς και φαρισαίοι που πλούτισαν σε βάρος της τσέπης μας. Προσφορά της πρώτης φοράς λασπιστεράς.

Γ.Παπαδόπουλος- Τετράδης

Πηγή

Προηγουμενο αρθρο
Μια ξεχωριστή Τσικνοπέμπτη για όσους βρέθηκαν στην Καρυά
Επομενο αρθρο
Εκπαίδευση Οµάδας αντιµετώπισης θαλάσσιας ρύπανσης

31 Σχόλια

 1. Αλλέγρος
  9 Φεβρουαρίου 2018 at 13:57 — Απάντηση

  ΠΡΟΤΑΣΗ: Δεν ρωτάτε και τους γιατρούς της πόλης μας? ΕΙΔΙΚΑ τους Συριζαίους. Κάτι ξέρουν όχι μόνο για τη Νοβαρτις αλλά και για τις άλλες εταιρείες. Να δούμε τι λένε κι αυτά γι’ αυτά που λέει το κόμμα τους. Κάτι ξέρουν κι αυτοί!

  • Βαρύς κι ασήκωτος
   9 Φεβρουαρίου 2018 at 20:06 — Απάντηση

   Αλλέγρε, άκρα του τάφου σιωπή! Ούτε κιχ! Κανένας γιατρός (και ΕΙΔΙΚΑ Συριζαίος!) δεν ξέρει τίποτα για ταξιδάκια λουξ και χλιδάτη περιποίηση συν άλλα πολλά έναντι φιλικής…συνταγογράφησης. Δε έμεινε ούτε ένα δράμι τσίπας?

 2. anwnimos
  12 Φεβρουαρίου 2018 at 10:08 — Απάντηση

  Παιδιά αυτοί είναι αριστεροί όμως!!! Διατηρούν το ηθικό πλεονέκτημα!!! Δεν είναι ίδιοι με τους άλλους…..

  • ΜΙΧΑΛΗΣ
   12 Φεβρουαρίου 2018 at 14:29 — Απάντηση

   Anwnimos διατηρούν το ηθικό πλεονέκτημα όσο και αν δεν σου αρέσει. Βλέπεις δεν έφαγαν το καταπέτασμα όπως οι άλλοι (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ).

 3. anwnimos
  12 Φεβρουαρίου 2018 at 19:20 — Απάντηση

  Όντως το διατηρούν οι περισσότεροι συριζαίοι της κυβέρνησης σε λογαριασμούς του εξωτερικού με καταθέσεις άνω του εκατομυρίου και μετοχές σε black rock και jp morgan οι οποίες έχουν offshore. Και ο Τσίπρας με τη μυστική συνάντηση με την τράπεζα rothschild. Σίγουρα όχι εσύ Μιχάλη γιατί με 0,60€ την ανάρτηση ως συριζοτρολ θες πολύ δουλειά. Τώρα το αν έφαγαν θα το δούμε με την επόμενη βουλή και με διαφορετική κυβέρνηση. Όπως πχ γιατι δεν έβγαλαν δελτίο τιμών φαρμάκων το 2015 και πλούτισαν οι φαρμακευτικές εις βάρος των πολιτών.

  • ΜΙΧΑΛΗΣ
   12 Φεβρουαρίου 2018 at 20:15 — Απάντηση

   Χα, Χα, Χα,…!!! Σε λίγο θα μας πεις ότι για τα σκάνδαλα της SIEMENS και της NOVARΤIS φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ!!! Είσαι για γέλια άνθρωπε μου και δυστυχώς δεν το καταλαβαίνεις!!!

   • Κώστας
    12 Φεβρουαρίου 2018 at 22:10 — Απάντηση

    Μιχάλη, έχω αϋπνίες και αγωνίες τελευταία. Δώσμου σε παρακαλώ λίγο από τον σανό (σπουδαίο φάρμακο!) που τρώτε εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ και χασκογελάτε όλη μέρα! Όχι όλο δικό σου! Τι αριστερός είσαι!

    • ΜΙΧΑΛΗΣ
     12 Φεβρουαρίου 2018 at 23:21 — Απάντηση

     Που να δεις τι αϋπνίες θα έχεις όταν τα καθίκια του σκανδάλου NOVARTIS που φάγανε το καταπέτασμα αρχίσουν σιγά – σιγά να περνάνε τις πόρτες των ανακριτών. Εκεί να δεις γλέντια!!!
     Χα, Χα, Χα,…!!!

     • ΚΩΣΤΑΣ
      13 Φεβρουαρίου 2018 at 08:38

      Ναι αλλά κάνεις ότι δεν ακούς και στρίβεις πονηρά και κρατάς όλο το σανό για πάρτη σου. Μοναχοφαγά! Τι αριστεροκομμουνιστής είσαι?

 4. anwnimos
  12 Φεβρουαρίου 2018 at 20:40 — Απάντηση

  Της Novartis o Πολάκης της αύξησε το μεροίδιο στην αγορά σε σχέση με την κυβέρνηση Σαμαρά και μια χαρά ακόμα την πληρώνει. Μη βιάζεσαι…..Επίσης Διάβασα ότι ο Βιζέρ είπε ότι το πρώτο εξάμηνο του σύριζα δεν κόστισε 100 δις αλλά τα διπλάσια. Μυρίζει εξεταστική επιτροπή στην επόμενη κυβέρνηση. Νομίζω ότι είναι δίκαιο και θα γίνει πράξη….!!!

  • ΜΙΧΑΛΗΣ
   12 Φεβρουαρίου 2018 at 23:17 — Απάντηση

   Χα, Χα, Χα,….!!! Για τα μνημόνια που κόστισαν ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ πάνω από 1 τρις ευρώ δηλαδή τι πρέπει να γίνει βρε anwnimos;;; Να στήσουμε κάποιους στο εκτελεστικό απόσπασμα;;;; Έχει και το Θράσος τα όρια του δεν νομίζεις;;;
   ΥΓ. Είπε ο Βίζερ για 100 δις ευρώ βασιζόμενος σε αυθαίρετες εκτιμήσεις για αύξηση του ΑΕΠ κατά 4,5 % και άλλα τέτοια φαιδρά μετά από 7 χρόνια μνημονίων και γελάνε και οι πέτρες!!! Οι γνωστές παρλαπίπες των Σαμαρο-Βενιζέλων!!!!

   • ΧΑΡΙΛΑΟΣ
    14 Φεβρουαρίου 2018 at 11:32 — Απάντηση

    Οι ψυχαναλυτές λένε ότι άμα βλέπεις κάποιον να γράφει με πολλά θαυμαστικά, συμβούλεψέ τον να επισκεφτεί ψυχίατρο. Είναι σήμα ότι «κάτι συμβαίνει»

    • ΜΙΧΑΛΗΣ
     14 Φεβρουαρίου 2018 at 17:11 — Απάντηση

     Ρε καλώς τον ψυχαναλυτή!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
     Χα, Χα, Χα,….!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

     • ΚΩΣΤΑΣ Π
      14 Φεβρουαρίου 2018 at 20:41

      Για να γελάς τόσο Μιχαλάκη τρία συμβαίνουν. Ή έφαγες διπλάσια δόση σανού ή έμαθες ότι έρχονται οι επανυπολογισμοί με την «αύξηση» στις συντάξεις ή….σου ανέβασε ο Καρανίκας το ποσό της ανάρτησης. Γι’ αυτό αν κοτάς, μην απαντάς. Κομμένο…το επίδομα (και όσο σκέφτομαι ότι μόλις μου ήρθε επανυπολογισμός με 250 ευρώ κάτω, για να πληρώνονται τα ΣΥΡΙΖΟΤΡΟΛ σαν την πάρτη σου!)

    • ΑΚΤΙΒΙΣΤΗΣ
     14 Φεβρουαρίου 2018 at 19:05 — Απάντηση

     Μη το ψάχνεις! «Συμβαίνει» ή ότι είναι ΣΥΡΙΖΟΤΡΟΛ με 0,5 την ανάρτηση ή ότι είναι για δέσιμο!

     • ΜΙΧΑΛΗΣ
      14 Φεβρουαρίου 2018 at 20:27

      Η αηδιασμένος από το απύθμενο θράσος του σιχαμερού πολιτικού συστήματος (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ) που έφαγε το καταπέτασμα, καταχρέωσε την χώρα και βγάζει και γλώσσα από πάνω.

 5. ΜΙΧΑΛΗΣ
  12 Φεβρουαρίου 2018 at 23:29 — Απάντηση

  «…Μυρίζει εξεταστική επιτροπή στην επόμενη κυβέρνηση. Νομίζω ότι είναι δίκαιο και θα γίνει πράξη….!!!

  Ωραία άποψη έχεις για το δίκαιο βρε anwnimos!!!!
  Για τα εγκλήματα 40 χρόνων του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ που έφαγαν το καταπέτασμα και καταχρέωσαν την χώρα τι πρέπει να γίνει;;;; EEEEEEEEEEEEEEEE;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
  Έχει και το θράσος τα όρια του!!!!!!!

 6. anonymous
  13 Φεβρουαρίου 2018 at 09:38 — Απάντηση

  Κ.Μιχάλη, ηρεμήστε. ..Δεν χρειάζεται να είστε τόσο εριστικός και να τρελενεστε. .όποιος έχει δίκιο, δεν φωνάζει, δεν καυχάται, δεν επιβάλλεται. .ξερει πως η αλήθεια θα φανεί αργά ή γρήγορα και περιμένει. .Βέβαια το γέλιο κάνει καλό,λένε οι γιατροί. Φτιάχνει καινούριο συκώτι. .Αλλά γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος!

  • ΜΙΧΑΛΗΣ
   13 Φεβρουαρίου 2018 at 14:49 — Απάντηση

   Η αλήθεια έχει ήδη φανεί. Μόνο κάποιοι πολιτικά τυφλωμένοι σαν εσένα δεν την βλέπουν!!! Έφτασε η Ελλάδα να έχει φαρμακευτική δαπάνη πολύ πάνω από το μέσο όρο της ΕΕ επί ΝΔ και ΠΑΣΟΚ και εσύ γράφεις άρες μάρες κουκουνάρες άνθρωπε μου!!! Έχουν διαγραφεί τα αρχεία για τις φαρμακευτικές δαπάνες τα έτη 2011, 2012, 2013 (Τότε που κυβερνούσε ο ΣΥΡΙΖΑ!!!) και εσύ γράφεις τις απίστευτες παρλαπίπες για το ποιος γελάει καλύτερα!!!

 7. anwnimos
  13 Φεβρουαρίου 2018 at 10:11 — Απάντηση

  Ρώτα του όψιμους ακροδεξιούς και Πασόκους συντρόφους σου και όλους τους διορισμένους και συνταξιοδοτημένους από τα 40 συντρόφους σου. Ρώτα επίσης τα βαλκανικά κράτη που δεν επέλεξαν σωστά πριν 40 χρόνια και είχαν τον αριστερό ολοκληρωτισμό σου. Μικρό Τσαουσεσκοτρόλ

  • ΜΙΧΑΛΗΣ
   13 Φεβρουαρίου 2018 at 14:52 — Απάντηση

   Ποιος τους συνταξιοδότησε στα 40 ρε άνθρωπε μου;;;;
   Ο ΣΥΡΙΖΑ;;; Όσο για τον αριστερό ολοκληρωτισμό απαξιώ να σου απαντήσω. Μόνο πολιτικά τυφλωμένοι και εμπαθείς λένε τέτοιες βλακείες!!!

 8. anwnimos
  13 Φεβρουαρίου 2018 at 21:20 — Απάντηση

  Να θυμίσουμε στο τυφλωμένο εγκάθετο προπαγανδοτρολάκι ότι το κόμμα του ο Σύριζα δεν ψήφισε στην κυβέρνηση Σαμαρά το νόμο για μείωση στη φαρμακευτική δαπάνη. Να του θυμίσουμε επίσης ότι το κόμμμα του της παλαβής αριστεράς ζήταγε μόνιμα αυξήσεις σε συντάξεις και πρόωρες συνταξιοδοτήσεις. Να του θυμίσουμε ότι μειώθηκε ηη φαρμακευτική δαπάνη στις τρεις χαμηλοτερες της ευρωπαικής ένωσης επί Σαμαροβενιζέλους και ο Τσίπρας ζήταγε αύξηση. Να θυμίσουμε ότι είμασταν πολύ ψηλά επί Καραμανλή επειδή η παλαβή αριστερά ζήταγε να είναι όλη χρηματοδοτούμενη από το κράτος. Να του θυμισουμε ότι η παλαβή αριστερά του δεν της άρεσε η ηλεκτρονική συνταγογράφηση του Λοβέρδου που μείωσε τις ασύστολες συνταγογραφήσεις και συριζαίων ιδιωτών και δημοσίου. Να του θυμίσουμε ότι μια χαρά οι συριζαίοι του διορίζονταν. Να του θυμίσουμε ότι η παλαβή του αριστερά μάχονταν εναντίον του Γιαννίτση. Να του θυμίσουμε ότι δεν του άρεσε η διαύγεια και πήγε να την καταργήσει. Να του θυμίσουμε ότι πρώτη φορά είχαμε τόσες αναφορές σε υψηλό δικαστικό επίπεδο για παρεμβάσεις στη δικαιοσύνη. Να του θυμίσουμε ότι η παλαβή του αριστερά ήταν πάντα μαζί με την ελίτ των συντεχνιών και των συνδικαλιστών ζητώντας και εκβιάζοντας πολιτικά πάντα για παρωχημένες και αναντίκριστες παροχές. Να του θυμίσουμε ότι στο πρώτο εξάμηνο του Σύριζα στεγνώσαν όλα τα ταμεία και έστελναν τους βουλευτές (όπως έγινε κι εδώ) σαν πωλητές στα Δημοτικά Συμβούλια να πάρουν χορηγία τα Δημοτικά αποθέματα για να κάνει ο ΓΙΑΝΗΣ τις μαγκές του. Να του θυμίσουμε ότι σε ένα χρόνο χρέωσε τη χώρα 200δις και ένα υποθηκευμένο υπερταμείο και ψήφισε 2 μνημόνια. Να του θυμίσουμε πέσαμε έξω επειδή χρεοκόπησε η χώρα και όχι επειδή χαθηκε το οικονομικό απόθεμα λόγω σκανδάλων. Να του θυμίσουμε το φαγοπότι στις δημόσιες υπηρεσίες από δημόσιους λειτουργούς που πάντα υποστηρίζει ο Μιχάλης και δε θέλει ηλεκτρονική διακυβέρνηση, αξιολόγηση και μείωση του κράτους. Να του θυμίσουμε ότι στην κυβέρνησή του η πλειοψηφία συμμετείχε στις κυβερνήσεις που κατηγορεί ενεργά και ότι αυτός τους επέλεξε για συνεργάτες και συντρόφους. Να του θυμίσουμε ότι όταν ο συνεργάτης του ο Κουρουμπλής τους έβγαζε πρόωρα στη σύνταξη δεν έλεγε τίποτα. Να του θυμίσουμε ότι και όΜιχάλης τα έφαγε…Να του θυμίσουμε ότι όσο και να μαζεύει εξηντάλεπτα για να παπαγαλίζει τα περί σκανδάλων ο γάιδαρος δεν πετάει. Αντί να κατηγορεί το Μαδούρο της καρδιάς του Τσίπρα που τον ξεγέλασε ότι μπορεί να πετάξει ο γάιδαρος, συμβαίνουν 3 εκδοχές: Ή ο Μιχάλης πιστεύει όντως ότι ο γάιδαρος μπορεί να πετάξει, αλλά τότε ο Τσίπρας τον εξαπάτησε και θα ήταν με την Κωνσταντοπούλου και το Λαφαζάνη. Ή ότι κατάλαβε ότι ο γάιδαρος δεν μπορεί να πετάξει και απλά μπορεί να γίνει χυδαίος και πολιτικά απατεώνας μόνο για να παραμείνει στην καρέκλα και να διαδίδει ότι βλέπει το γάιδαρο να πετάει όπως κάνει η πλειοψηφία του συριζανέλ εθνικολαικιστικού μορφώματος. Ή είναι πιο παλαβός και από την παλαβή αριστερά και πιστεύει ότι με τον Τσίπρα μπορούν ακόμα να κάνουν το γάιδαρο να πετάξει όπως πχ η βουλευτής Αυλωνίτου (δηλαδή περίπτωση χειρότερη και από τον γιατρό Μιχελογιαννάκη). Αν κρίνω από το ότι χασκογελάει συνέχεια μάλλον ανήκει στην τρίτη περίπτωση και τότε ο Μιχάλης χρειάζεται βοήθεια. Και θα την πάρει στις εκλογές. Όπου γάιδαρος και πέταγμα βλέπε τις γνωστές προεκλογικές μπουρδολογίες στο πρόγραμμα του Τσίπρα και στα προγράμματα των Συριζαίων δημάρχων όπως πχ του δικού μας.

  • ΜΙΧΑΛΗΣ
   14 Φεβρουαρίου 2018 at 00:02 — Απάντηση

   Χα, Χα, Χα, …!!!! Έχεις παραλογίσει τελείως από τον πόνο της απώλειας εξουσίας του διεφθαρμένου μέχρι το μεδούλι πολιτικού συστήματος που σε εκφράζει!!!! Επί 40 χρόνια κυβερνούσαν η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, φάγανε το καταπέτασμα, φτιάξανε το πελατειακό κράτος, διόριζαν όπως διόριζαν αλλά για όλα φταίνε οι αριστεροί που ζητούσαν παράλογα πράγματα λες και αυτοί νομοθετούσαν στο κοινοβούλιο!!!! Ο απόλυτος παραλογισμός!!!
   Κατασπατάλησαν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ 3 κοινοτικά πλαίσια στήριξης και έφτασαν το δημόσιο χρέος της χώρας στο 180% του ΑΕΠ και φταίνε οι αριστεροί που αντιδρούσαν στις «μεταρρυθμίσεις»!!!!
   Ε ρε γλέντια!!!
   ΥΓ. anwnimos μην αυτογελοιοποιείσαι άλλο!!! Είναι κρίμα!!!!

 9. Anwnimos
  14 Φεβρουαρίου 2018 at 00:50 — Απάντηση

  Όχι μόνο οι αριστεροί. Φταίει και το Πασοκ που έχεις καμιά σαρανταρια στην κυβέρνηση. Φταίει η Καραμανλικη φαυλη δεξιά που προστατεύεις και σε σιγοντάρει, φταίει η εθνικολαικιστικη δεξιά του Καμένου που έχεις συνέταιρο και τον καλύπτεις στο σκάνδαλο με τα βλήματα και φταίει και ο Παυλόπουλος που έχει διορίσει 200000 και τον έκανες πρόεδρο δημοκρατίας έχοντας και την πλειοψηφία στη βουλή ενώ θα μπορούσες να κάνεις έναν αριστερό. Α μη ξεχάσεις να θυμηθείς ότι τη Novartis την πληρώνεις ακόμα και μάλιστα περισσότερο κι από τον Αδωνι. Καληνύχτα Αυλωνίτου…..

  • ΜΙΧΑΛΗΣ
   14 Φεβρουαρίου 2018 at 20:33 — Απάντηση

   Ενώ το ΠΑΣΟΚ του Σημίτη των τεράστιων σκανδάλων και της διαπλοκής, του Γιωργάκη που έφερε το ΔΝΤ και η ΝΔ του Σαμαρά είναι οι «υγιείς» πολιτικές δυνάμεις… Κλαίω από τα γέλια!!!
   Anwnimos μην συνεχίζεις να γελοιοποιείσαι άλλο…

 10. Εκδικητής
  14 Φεβρουαρίου 2018 at 21:23 — Απάντηση

  Τα πληρωμένα ΣΥΡΙΖΟΤΡΟΛ τύπου «ΜΙΧΑΛΗ» είναι συνώνυμα του «πληρωμένος καταδότης», «πληρωμένοςρουφιάνος», «πληρωμένος εκτελεστής». Θα έρθει η ώρα τους. Και τότε κομμένα τα χι χι χι και τα χα χα χα. Τότε θα ψάχνουν να προσφέρουν τις «υπηρεσίες» τους στον επόμενο νικητή. Και μα το θεό αυτά τα ζαγάρια έχουν ελπίδες να «προσληφθούν» κι εκεί!

 11. ΜΙΧΑΛΗΣ
  15 Φεβρουαρίου 2018 at 13:02 — Απάντηση

  «πληρωμένος καταδότης», «πληρωμένοςρουφιάνος», «πληρωμένος εκτελεστής» …
  Μεγάλα λόγια από μικρούς ανθρώπους!!!
  Προς το παρόν έχει έρθει η ώρα σας «Εκδικητή». Όταν έρθει η δικιά μας θα δούμε πόσα απίδια παίρνει ο σάκος. Βλέπεις εμείς δεν φάγαμε το καταπέτασμα, ούτε διορίσαμε, ούτε, ούτε, ούτε, )ο κατάλογος ατελείωτος…). Θέλει πολύ θράσος λοιπόν να λες στους αριστερούς ότι θα έρθει η ώρα τους όταν το σιχαμερό σινάφι που προφανώς σε εκφράζει πολιτικά ΕΙΝΑ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΕΔΟΥΛΙ.

  • Εκδικητής
   15 Φεβρουαρίου 2018 at 18:18 — Απάντηση

   Μη βιάζεσαι!Τη μαγκιά σου θα την δείξεις, όταν σφίξουν τα γάλατα. Τότε που θα φιλάς τις επόμενες κατουρημένες ποδιές, όπως κάνουν μια ζωή όλα τα ζαγάρια του φυράματός σου! Όσο σου μένει ακόμα παίξτο παλικαράς!

 12. anonymous
  15 Φεβρουαρίου 2018 at 17:05 — Απάντηση

  Έλεος κ.Μιχάλη! !!!Δεν φάγατε, δεν διορίσατε. ..Ούτε. ..Ούτε. ..Τα πιστεύετε αλήθεια αυτά που γραφετε;;έλεος πια..Τι σας δίνουν και είστε σε αυτή την κατάσταση τόσες μέρες..;πόσα σας δίνουν για να τα λέτε αυτα;γιατί αν δεν σας πληρώνουν τότε σας εκμεταλλευονται!!άκου δεν διορισατε! !!Δεν σας τα είπαν και πολύ καλά φαίνεται. .

 13. Anwnimos
  15 Φεβρουαρίου 2018 at 17:36 — Απάντηση

  Βρε τον καημένο το Μιχάλη όχι μόνο τον έχουν απέξω και δεν τον έχουν διορίσει και τον έχουν με ψίχουλα των 60λεπτων. Όχι μόνο δεν έχει πάρει χαμπάρι γύρω του διορισμούς τα τελευταία 3,5 χρόνια. Τον έχουν πείσει κιόλας ότι δε γίνονται διορισμοί. Μιχαλης ο τρελός του χωριού. Μιχάλης το παιδί της καρπαζιας. Μιχάλης. Μιχάλης η Αυλωνίτου

 14. ΜΙΧΑΛΗΣ
  15 Φεβρουαρίου 2018 at 20:35 — Απάντηση

  «…Όχι μόνο δεν έχει πάρει χαμπάρι γύρω του διορισμούς τα τελευταία 3,5 χρόνια…»!!!!
  Σε ποίο κόσμο ζεις;;
  Βλέπω πονά πολύ το χάσιμο της εξουσίας από το άθλιο πολιτικό σύστημα της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ που έφαγε τον αγλέουρα. Anwnimos μην εκτίθεσαι άλλο…

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *