HomeΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣΠαραμονή Χριστουγέννων 2016 στη Λευκάδα – Κάλαντα από τη Φιλαρμονική (Φώτο + Βίντεο)

Παραμονή Χριστουγέννων 2016 στη Λευκάδα – Κάλαντα από τη Φιλαρμονική (Φώτο + Βίντεο)

Πλημμυρισμένη από κόσμο ήταν σήμερα Σάββατο παραμονή των Χριστουγέννων η κεντρική αγορά της Λευκάδας. Παρά το τσουχτερό κρύο που επικράτησε τη νύχτα, ένας ολοφώτεινος ήλιος ζέστανε την ατμόσφαιρα.

Από νωρίς το πρωί οι παρέες των μικρών ξεχύθηκαν στην κεντρική αγορά ψάλλοντας τα κάλαντα και δίνοντας την πρώτη εορταστική νότα.

Ο περίπατος στην πόλη της Λευκάδας σήμερα ήταν μια ευκαιρία για συναντήσεις, πηγαδάκια και ευχές από γνωστούς, φίλους, παρέες, από φοιτητές που ξανασμίγουν μετά το καλοκαίρι. Έτσι όπως ο κεντρικός πεζόδρομος της πόλης είναι από μέρες στολισμένος ο σημερινός περίπατος ήταν η καλύτερη βόλτα για μικρούς και μεγάλους. Πολλά παζάρια απο σχολεία και συλλόγους ήταν στημένα τόσο στον πεζόδρομο όσο και στην πλατεία.

Η Φιλαρμονική που κάθε τέτοιες μέρες δίνει τον εορταστικό τόνο, πραγματοποίησε την καθιερωμένη εμφάνισή της ψάλλοντας Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα και μελωδίες.

Για την εμφάνιση της Αγιομαυρίτικης παρέας υπάρχει άλλο άρθρο δες [ΕΔΩ].

Ευχόμαστε σε όλους Καλά Χριστούγεννα.

Προηγουμενο αρθρο
Παραμονή Χριστουγέννων με κάλαντα από την Αγιομαυρίτικη Παρέα [Φώτο+ βίντεο]
Επομενο αρθρο
Κυκλοφόρησε το νέο μυθιστόρημα του Σπύρου Βρεττού: Ο Ιππότης και τα τελώνια

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.