HomeΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑΣτην απλωσιά της αγάπης

Στην απλωσιά της αγάπης

Της Πηνελόπης Κοψιδά

Το βράδυ της Παρασκευής 13 Αυγούστου, όσοι βρεθήκαμε στο Ανοιχτό Θέατρο του Δήμου Λευκάδας, απολαύσαμε ένα υπέροχο ταξίδι. Περπατήσαμε στα μονοπάτια της ποίησης και της μουσικής, όπως αυτά τα φώτιζε το μεγάλο λευκαδίτικο φεγγάρι. Οδηγό μας είχαμε τον πολυτάλαντο λευκαδίτη ηθοποιό Δημήτρη Βερύκιο, με την συνοδεία της τραγουδίστριας Ντομένικας Ρέγκου. Τους καλλιτέχνες πλαισίωναν δύο, κατά γενική ομολογία καταπληκτικοί μουσικοί, κιθάρα Αρετή Κοκκίνου και καλαρινέτο Γάσπαρης Μάμμας.

Οι καλλιτέχνες, μέσα από στίχους μεγάλων Ελλήνων αλλά και ξένων ποιητών, από τους οποίους βέβαια δεν έλειψαν ο Σικελιανός και ο Βαλαωρίτης, μας έβαλαν σε έναν κόσμο ονειρικό. Την καθηλωτική απαγγελία διαδεχόταν το τραγούδι. Τραγούδια αγαπημένα, από το ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο, με αναφορές στο αυγουστιάτικο φεγγάρι που ολοένα ανέβαινε πάνω από το Ανοιχτό Θέατρο.

Ήταν μια εξαιρετική μουσικο-ποιητική παράσταση, που μας συγκίνησε και μας ένωσε όλους «στην απλωσιά της αγάπης», όπως πολύ όμορφα τιτλοφορήθηκε η εκδήλωση αυτή.

Προηγουμενο αρθρο
Aπίστευτες εικόνες στη Βαρκελώνη: Κάτοικοι εμποδίζουν τουρίστες να μπουν στη θάλασσα!
Επομενο αρθρο
Εγκλωβισμός δύο ατόμων στην παραλία του Αγίου Νικήτα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.