HomeΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑΜε «Λάτιν» τρόπο ο Πανλευκάδιος πήρε το super cup – Δηλωσεις Κατηφόρη και Μάουρο Μοράλες

Με «Λάτιν» τρόπο ο Πανλευκάδιος πήρε το super cup – Δηλωσεις Κατηφόρη και Μάουρο Μοράλες

Με “λάτιν” χρώμα βάφτηκε το 5ο super cup της ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας, καθώς ο Αργεντίνος Μάουρο Μοράλες, ήταν η “χρυσή” αλλαγή του Γιώργου Κατηφόρη, που έβαλε την “υπογραφή” του στο παιχνίδι, καθώς το γκολ του έκρινε τον τελικό με το κύπελλο να πηγαίνει στα χέρια των παιχτών του Πανλευκάδιου.

Ο τελικός θα λέγαμε ήταν ένας επιθετικός μονόλογος των παιχτών του Γιώργου Κατηφόρη από το ξεκίνημα, αφού οι παίχτες του Γιώργου Μουστάκα, δεν έχουν πολλές μέρες προετοιμασίας στα πόδια τους, προτίμησαν το παιχνίδι των αντεπιθέσεων, ενώ δεν ήταν και έτοιμοι από πλευράς φυσικής κατάστασης, για ένα επίσημο παιχνίδι.

Στο πρώτο μέρος ο Πανλευκάδιος δημιούργησε κάποιες καλές στιγμές μπροστά από τα καρέ του Απόλλων Πάργας κυρίως με τον Αργυρό στο 4΄ και τον Φλούδα στο 12΄ , χωρίς όμως να ανησυχήσει ο Σκάρπος. Ο Απόλλων, από την πλευρά του είχε και αυτός μια καλή στιγμή με τον Βέκιο στο 26΄ και λίγο αργότερα ένα χτύπημα φάουλ που πέρασε από όλους και κατέλειξε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Καραπιπέρη.

Στην επανάληξη ο Πανλευκάδιος ανέβασε στροφές και οι αλλαγές βοήθησαν στην καλύτερη ανάπτυξη του παιχνιδιού. Έτσι, στο 65΄ ο Κολοβός έκανε την παράλληλη σέντρα και ο Μοράλες με κοντινό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Σκάρπου, για το τελικό 1-0. Στο 77΄και 79΄Στεριώτης και Μοράλες έχασαν κλασικές ευκαιρίες για να ανεβάσουν και άλλο το δείχτη του σκορ.

Στο 76΄ ο Απόλλων Πάργας έμεινε με 10 παίχτες, καθώς ο Γκόγκα είδε την κόκκινη κάρτα του Ρίππη για φάουλ πάνω στον Μοράλες και έκανε πιο έυκολο της ομάδας του Γιώργου Κατηφόρη, που στη συνέχεια έχασε μεγάλες ευκαιρίες.

Το τελευταίο σφύριγμα του κ. Ρίππη, είδε τους παίχτες του Πανλευκάδιου, να πανηγυρίζουν την κατάκτησ του super cap.

Διαιτητής: Ρίππης
Βοηθοί: Ντόμαρης-Ζώτος
4ος: Σίσκας

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Πανλευκάδιος (Γιώργος Κατηφόρης): Καραπιπέρης, Στεριώτης (86΄ Κτενάς), Τσέλας, Βλάχος, Τριάντος, Φλούδας, Αργυρός (60΄ Δημητρίου), Κουμπής, Κολοβός, Κούτσικος (74΄ Καρελής), Καταγής (56΄ Μοράλες).

Απόλλων Πάργας (Γιώργος Μουστάκας): Σκάρπος, Ευαγγέλου, Μπιστιώλης, Βάσιος, Γκόγκα, Ντίσιος, Παππάς, Ντάλλας (74΄Κιζίρογλου), Τσομπάι, Μηλιώνης, Βέκιος (46΄ Γκλουτσάι).

Κατηφόρης: Το αφιερώνω στα παιδιά που έφεραν τον Πανλευκάδιο εδώ που είναι

Δηλώσεις για την κατάκτηση του σουπερ καπ, έκανε ο προπονητής του Πανλευκάδιου, Γιώργος Κατηφόρης, που εστίασε στο γεγονός ότι η ομάδα του ήταν πιο έτοιμη. Ότι αυτή η νίκη θα δώσει ψυχολογική ώθηση για την συνέχεια. Ενώ, το αφιέρωσε στα παιδιά που έφεραν τον Πανλευκάδιο εκεί που είναι σήμερα.

Μάουρο: Χρειαζόμουν αυτό το γκολ

Δηλώσεις έκανε μετά το τέλος του παιχνιδιού, ο “χρυσός” σκόρερ του τελικού του σούπερ καπ, Μάουρο Μοράλες. Ο Αργεντίνος μεσοεπιθετικός του Πανλευκάδιου, έλυσε το “γόρδιο δεσμό” για την ομάδα του Γιώργου Κατηφόρη, δήλωσε πολύ χαρούμενος.

Αναλυτικά όσα είπε:

Χαρούμενος, πολύ χαρούμενος. Το χρειαζόμουν αυτό το γκολ και το κύπελλο και για μένα και για την ομάδα να ξεκινήσουμε έτσι.

Όσο αναφορά το πρωτάθλημα είπε: “Πιστεύω ότι είμαστε πολύ καλοί. Κάνμε πολύ καλή προετοιμασία και είμαστε έτοιμη”

Αν θα σου δώσει ψυχολογία για τη συνέχεις: “Εννοείτε. Αυτό χρειάζονται όλοι οι παίχτες, οπότε είναι ωραίο.”

Πηγή

Προηγουμενο αρθρο
Ιερά Αγρυπνία στον Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου στο Καλαμίτσι
Επομενο αρθρο
Εκρηκτικό καιρικό κοκτέιλ τη Δευτέρα στη χώρα: Σκόνη, υγρασία, εκτόξευση της θερμοκρασίας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.