HomeΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑΕνημερωτικά φυλλάδια τροχαίας διένειμαν αστυνομικοί σε γονείς και μαθητές σχολείων στα Ιόνια Νησιά

Ενημερωτικά φυλλάδια τροχαίας διένειμαν αστυνομικοί σε γονείς και μαθητές σχολείων στα Ιόνια Νησιά

Ενημερωτικά φυλλάδια τροχαίας διένειμαν αστυνομικοί, με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, σε γονείς και μαθητές σχολείων, στα Ιόνια Νησιά

Aστυνομικοί των υπηρεσιών τροχαίας των Διευθύνσεων Αστυνομίας Κέρκυρας, Ζακύνθου, Κεφαλονιάς και Λευκάδας διένειμαν έντυπο υλικό σε μικρούς μαθητές και στους γονείς τους, κατά την προσέλευση τους στα σχολικά συγκροτήματα, για την τελετή αγιασμού.

Πρόκειται για μία πρωτοβουλία του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, που έχει ως στόχο να ενημερώσει αλλά και να ευαισθητοποιήσει γονείς και μαθητές σχετικά με θέματα οδικής ασφάλειας, ιδίως κατά τις μετακινήσεις τους από και προς τα σχολικά συγκροτήματα.

Παράλληλα ενεργοποιείται ειδικός σχεδιασμός που αποσκοπεί στην εξασφάλιση συνθηκών ασφάλειας και απρόσκοπτης λειτουργίας των σχολείων της χώρας και στην προστασία της μαθητικής κοινότητας (μαθητών, εκπαιδευτικών) καθώς και των σχολικών συγκροτημάτων . (Σχετικό το από 07.09.2017 Δελτίο Τύπου).

Σημειώνεται ότι όλη τη διάρκεια της εκπαιδευτικής χρονιάς πρόκειται να διατεθεί σε σχολεία εξειδικευμένο προσωπικό από διάφορες αστυνομικές Υπηρεσίες, για την πραγματοποίηση ενημερωτικών διαλέξεων για την οδική ασφάλεια, την κυκλοφοριακή αγωγή και παιδεία, την ασφάλεια στο διαδίκτυο, την προστασία από τα ναρκωτικά κ.λπ. θέματα.

Προηγουμενο αρθρο
Η τύχη της Κατερίνας: από το νέο βιβλίο του Μιχάλη Μακρόπουλου
Επομενο αρθρο
ενERGO για τα προβλήματα της Λευκάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.