HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΗ εορτή της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού στην 4 ΜΣΕΠ και Πανηγυρικός Εσπερινός του Αγίου Βησσαρίωνος στην Λευκάδα

Η εορτή της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού στην 4 ΜΣΕΠ και Πανηγυρικός Εσπερινός του Αγίου Βησσαρίωνος στην Λευκάδα

Τo πρωϊνό της Πέμπτης, 14 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 8:30 π.μ. τελέσθηκε στο Παρεκκλήσιο του Τιμίου Σταυρού της 4ης Μοίρας Σταθμού Ελέγχου και Προειδοποίησης (ΜΣΕΠ) Εγκλουβής Λευκάδος Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. κ. Θεοφίλου. Παρόντες ήταν ο Διοικητής της 4 ΜΣΕΠ Επισμηναγός (EA) κ. Ηρακλής Καλογερόπουλος, το στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό της Μονάδος καθώς και οι οικογένειες των περισσοτέρων. Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε προσωπικώς τον Διοικητή για την τιμητική πρόσκληση. Ακολούθησε κέρασμα στις εγκαταστάσεις της Μονάδας.

Το απόγευμα της Πέμπτης, 14 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 8:00 μ.μ., επ’ ευκαιρία της εορτής του Αγίου Βησσαρίωνος, Αρχιεπισκόπου Λαρίσης του θαυματουργού, εψάλλη στο ομώνυμο Ιερό Παρεκκλήσιο στη θέση «Κάρα» πόλεως Λευκάδος, Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Θεοφίλου, με την συμμετοχή των κληρικών της πόλεως και του ευσεβούς λαού. Τον θείο λόγο κήρυξε ο Αιδεσιμολ. Πρεσβύτερος π. Νεκτάριος Μάλφας, εφημέριος του Ιερού Ενοριακού Ναού Παμμεγίστων Ταξιαρχών Καρυωτών, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις αρετές και τα χαρίσματα του εορταζομένου Αγίου.

Προηγουμενο αρθρο
Εγκαίνια του βρεφονηπιακού σταθμού kidzCity
Επομενο αρθρο
Τρομοκρατικό χτύπημα στο μετρό του Λονδίνου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.