HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΘοδωρής Χαλικιάς στον Prisma 95,1: Δεν έχουμε χρήματα να συντηρήσουμε την γέφυρα…

Θοδωρής Χαλικιάς στον Prisma 95,1: Δεν έχουμε χρήματα να συντηρήσουμε την γέφυρα…

Με νέο έγγραφό του προς την Περιφερειακή Ενότητα Λευκάδας το Υπουργείο Μεταφορών και Υποδομών γνωστοποιεί ότι πλέον θεωρεί δεδομένο ότι η επόμενη συντήρηση της γέφυρας Λευκάδας-Αιτωλοκαρνανίας το 2015 θα βαρύνει τον προϋπολογισμό της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων και συγκεκριμένα της Περιφερειακής Ενότητας Λευκάδας.

Για το θέμα αυτό μίλησε στον Prisma 95,1 o αντιπεριφερειάρχης Θόδωρος Χαλικιάς, ο οποίος ανέφερε ότι την απάντηση την οποία υπογράφει ένας πολιτικός μηχανικός του υπουργείου, δεν αναφέρει τίποτα απολύτως είναι μια έκθεση ιδεών, λέει ότι η εργολαβία αυτή έμεινε στην μέση και το τελευταίο που είναι ο προγραμματισμένος δεξαμενισμός και επιθεώρηση που πρέπει να γίνει 4-5-2014, συνολικού κόστους 900.000 ευρώ θα πρέπει να γίνει από την Περιφερειακή Ενότητα Λευκάδας .

Δεν λέει ωστόσο πως θα βρεθούν αυτά τα 900.000 ευρώ λέγοντας ότι στο ίδιο έγγραφο, παραδέχεται ότι η γέφυρα είναι τμήμα της Εθνικής οδού, κάτι που είναι υπέρ των ισχυρισμών της Περιφέρειας.
Ο κύριος Χαλικιάς ανέφερε ότι η απάντηση είναι ένας έμμεσος τρόπος να μας δυσκολέψουν, γιατί δεν είμαστε αρεστοί σε αυτούς που παίρνουν τις αποφάσεις και συμπλήρωσε ότι περιμένει να τοποθετηθεί σε αυτό το σοβαρό θέμα και ο Βουλευτής Λευκάδας, καθώς και οι πολιτικοί παράγοντες του τόπου, γιατί η γέφυρα είναι πιθανόν να κλείσει.

Δεν έχουμε χρήματα να την συντηρήσουμε, αν μια γέφυρα μείνει ασυντήρητη ποιος θα αναλάβει την ευθύνη της λειτουργίας της; Άραγε πρέπει να κλείσει ενώ απέρριψε κατηγορηματικά την επιβολή διοδίων, για να συμπληρώσει ότι την απαξιώνουν για να επιβάλλουν προφανώς άλλες λύσεις.

Για το θέμα θα πρέπει να πάρει θέση ο κόσμος θέλουν να μας απομονώσουν από την υπόλοιπή Ελλάδα; Είναι ένα γεγονός αστείο. Γιατί δεν έδωσαν και την γέφυρα του Αχελώου να την συντηρήσουν. Αν είχαν κάποια επιχειρήματα θα μας είχαν απαντήσει συγκεκριμένα και όχι αόριστα.

Προηγουμενο αρθρο
Έκδοση αναμνηστικού νομίσματος για την επέτειο των 150 χρόνων της ενσωμάτωσης των Ιονίων Νήσων με την Ελλάδα
Επομενο αρθρο
«Ο Θέλος» στην Αμφίπολη - Του Τάκη Θεοδωρόπουλου

1 Σχόλιο

  1. Ντανος Δ.
    28 Σεπτεμβρίου 2014 at 10:16 — Απάντηση

    Κυριε και κυριοι της σημερινης εξουσιας, απλα βγαλτε μια καταγγελια και η γεφυρα θα συντηρηθει. Ετσι ,ε? Ηρθατε στην υπηρεσια του λαου να αναλαβετε ευθυνες η να κανετε καταγγελιες?? Οι πατατες ειναι και καυτες,κυριε. Ζητησατε ψηφο,την πηρατε,κρατηστε τωρα και τις πατατες!!Τι νομιζατε οτι εσεις θα κανετε δηλωσεις κι αλλοι θα σας λυνουν τα προβληματα??Νωρις κουραστηκατε και αργα το καταλαβατε.Ανασκουμποθειτε και..δουλεια.Τωρα

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.