HomeΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣΠαιδικό Καρναβάλι Λευκάδας: μια κλωσσομηχανή αυριανών καρναβαλιστών

Παιδικό Καρναβάλι Λευκάδας: μια κλωσσομηχανή αυριανών καρναβαλιστών

Γέμισε χρώματα, κέφι και όμορφες εικόνες ο πεζόδρομος της Κεντρικής αγοράς της Λευκάδας, σήμερα (15/2), με την παρέλαση του παιδικού καρναβαλιού. Ο ζωογόνος ήλιος, ο καταγάλανος ουρανός έγιναν αφορμή να πλημμυρίσει η αγορά της Λευκάδας με κόσμο. Η εμφάνιση των μαθητών των σχολείων ήταν υπέροχη. Χιλιάδες χρώματα, όμορφοι σχηματισμοί, πηγαίο κέφι και έξυπνα θέματα, έδωσαν στη σημερινή μέρα μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα. Οι μαθητές, οι δάσκαλοι και οι σύλλογοι γονέων, ενθουσίασαν τον κόσμο με τις εξαιρετικές εμφανίσεις τους.

Ο αντιπρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου κ. Αρβανίτης φορώντας ανάλαφρο καπέλο σήμερα, ήταν ενθουσιασμένος και μου δήλωσε αυτό που χρησιμοποίησα για τίτλο: «Το παιδικό καρναβάλι είναι μια κλωσσομηχανή αυριανών καρναβαλιστών».

Η παρέλαση ξεκίνησε από τον Άγιο Μηνά, διέσχισε την κεντρική αγορά και κατέληξε στην παραλία, όπου μοιράστηκαν γλυκά στους μικρούς καρναβαλιστές. Την έναρξη της παιδικής καρναβαλικής παρέλασης έκανε η Σχολή χορού της Ευρυδίκης Μεσσήνη, ακολούθησε η Φιλαρμονική παίζοντας αποκριάτικους σκοπούς και ακολούθησαν τα σχολεία: Λυγιάς, Μεγανησίου, 1ο, 2ο, 3ο, και 4ο Δημοτικά Σχολεία Λευκάδας.

Προηγουμενο αρθρο
Φωτορεπορτάζ από τον αποκριάτικο χορό της Νέας Χορωδίας
Επομενο αρθρο
Υγιεινός περίπατος για τη Νίκη ο αγώνας με την Ξάνθη

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.