HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΣτη Λευκάδα ο Γιώργος Καλούδης

Στη Λευκάδα ο Γιώργος Καλούδης

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

10-5-2014

Ο Επικεφαλής της Παράταξης ΄΄Επτανησιακή Αναγέννηση΄΄ και υποψήφιος Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, Γιώργος Καλούδης, την Κυριακή 11 Μαίου 2014, θα επισκεφθεί τη Λευκάδα μαζί με τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Λευκάδας, Πραξιτέλη Σούνδια και τους υποψηφίους Περιφερειακούς Συμβούλους της Λευκάδας, όπου θα έχει συναντήσεις με τους κατοίκους και τους φορείς της.

Την Κυριακή το απόγευμα θα επισκεφθεί τους Σφακιώτες, Καρυά και Νυδρί.

Τη Δευτέρα το πρωί θα έχει συνάντηση με τον Μητροπολίτη, θα επισκεφθεί τις Δημόσιες Υπηρεσίες, Περιφέρεια, Δήμο, Νοσοκομείο κ. ά. Επίσης θα συναντηθεί με το σύλλογο εργαζομένων ΟΤΑ και άλλους φορείς.

Επίσης τη Δευτέρα το απόγευμα θα επισκεφθεί τα χωριά Άγιο Πέτρο, Βασιλική και Σύβρο.

Βρισκόμαστε στην τελευταία εβδομάδα πριν τις εκλογές. Η συνεχής επαφή μας με τους πολίτες των νησιών μας και με τους φορείς, μας δυναμώνει και μας κρατά αισιόδοξους ,ότι οι Επτανήσιοι την Κυριακή των εκλογών, θα τιμήσουν το ψηφοδέλτιό μας και τα στελέχη μας, σ΄ όλα τα νησιά, αναγνωρίζοντάς, ότι είμαστε η μόνη συνεπής, ανιδιοτελής και αγωνιστική Επτανησιακή Παράταξη.

Είμαστε στελέχη γνωστά όλοι μας στις τοπικές κοινωνίες και στους πολίτες και έχουμε τη δύναμη να επικοινωνούμε μαζί τους κοιτάζοντάς τους στα μάτια, γιατί τα νησιά μας αξίζουν καλύτερη τύχη.

Προηγουμενο αρθρο
Και ο Θεός έπλασε τη Μητέρα
Επομενο αρθρο
Φαράγγι Μέλισσας: Ένα «διαμάντι» στην καρδιά της Λευκάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.