HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΚύριε Δήμαρχε νερό, νερό, διψάμε

Κύριε Δήμαρχε νερό, νερό, διψάμε

ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ Λευκαδίων,
επιτέλους αφήστε το γραφείο σας και τις επισκέψεις στο ανατολικό μέρος του νησιού. Ανεβείτε και προς τη Φανερωμένη, ελάτε και στους Τσουκαλάδες να πιείτε καφέ και να δροσιστείτε.

ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ στις πρόσφατες εκλογές που βγήκατε δήμαρχος πασών των Λευκαδίων 260 έρμοι Τσουκαλαδιώτες σας πιστέψαμε και σας ψηφίσαμε. Σας πιστέψαμε που υποσχεθήκατε ότι τουλάχιστον θα έχουμε νερό.

Το φετινό καλοκαίρι είναι τουλάχιστον δραματικό και μας γυρνάει πολλές δεκαετίες πίσω. Το μόνο που απομένει είναι να χτυπήσει η καμπάνα και να μπούμε στη σειρά στη δεξαμενή. Και μη μας πείτε τις εύκολες δικαιολογίες ποτίσματα, πισίνες, κήποι. Τουλάχιστον ελάτε και ας μας πείτε και αυτά. Από όταν εκλεχθήκατε ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ χάσατε το τρένο για βορειοδυτικά.

ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ νερό, νερό, διψάμε.

Η επιστολή έφτασε στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της σελίδας με τα παρακάτω στοιχεία: From: Διψασμένος Τσουκαλαδιώτης Subject: Γράμμα προς τον Δήμαρχο Λευκάδας.

Προηγουμενο αρθρο
Το σπίτι που έζησε ο Άγγελος Σικελιανός στην Συκιά Κορινθίας
Επομενο αρθρο
Πρέβεζα: Νεαρός τουρίστας βρέθηκε κρεμασμένος σε δωμάτιο ξενοδοχείου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.