HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΗ ανακοίνωση διορισμού του νέου διοικητή του Νοσοκομείου Λευκάδας- βιογραφικό

Η ανακοίνωση διορισμού του νέου διοικητή του Νοσοκομείου Λευκάδας- βιογραφικό

Συνεχίζεται ο διορισμός νέων Διοικητών στα νοσοκομεία όλης της χώρας.

Αργά το βράδυ της Παρασκευής η ηγεσία του υπουργείου Υγείας ανακοίνωσε άλλα 31 ονόματα Νέων Διοικητών Νοσοκομείων έπειτα από σχετική εισήγηση της Επιτροπής Αξιολόγησης.

Βησσαρίων Μίχας: Έχει πτυχίο Οδοντιατρικής από το Ανώτατο Ινστιτούτο Ιατρικής «Ι.Π.Παβλώφ», του Πλόβντιφ της Βουλγαρίας και μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στη Δημόσια Υγεία και στο Μάνατζμεντ Υγείας από το Ιατρικό Πανεπιστήμιο της Σόφιας. Έχει εργαστεί ως Επιμελητής Α΄ στο Οδοντιατρικό Τμήμα του ΓΝ Πρέβεζας, στο ΓΝ Κέρκυρας και στην ΝΜΥ-ΙΚΑ Πρέβεζας. Έχει διατελέσει αντιπρόεδρος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Πρέβεζας και πρόεδρος του Συλλόγου Γιατρών του ΙΚΑ Πρέβεζας.

ΠΗΓΗ: www.healthreport.gr

Προηγουμενο αρθρο
Σε ποιες χώρες ψηφίζουν στα 17;
Επομενο αρθρο
Για ιδεολογικούς λόγους αλλάζει ο σχεδιασμός της διαχείρισης απορριμμάτων του Δήμου Λευκάδας!

3 Σχόλια

  1. Άγγελος Σταγιάνος
    2 Ιουλίου 2016 at 19:51 — Απάντηση

    Μα αυτή τη φωτογραφία…; Δεν την είδε κανείς πριν την ανεβάσουν; Είναι φωτογραφία πρώτης παρουσίασης νέου διοικητή νοσοκομείου ; Bόηθα Φανερωμένη μου…
    (Να ναι καλά το παλικάρι, αλλά;;;)

  2. Κασάνδρα
    2 Ιουλίου 2016 at 11:06 — Απάντηση

    Στη Βουλγαρία δίνανε πτυχία με ένα τενεκέ λάδι. Με μερικά δολάρια έπαιρνες 2-3 πτυχία μαζί. Ο νέος διοικητής λοιπόν έχει λαμπρό βιογραφικό! Καλά μας…σαράντα, όσοι μπούμε στο ‘μαγαζί” του!

  3. Α.Κ.
    2 Ιουλίου 2016 at 08:50 — Απάντηση

    Μας εσκισε ο μεγαλος με το βιογραφικο του…
    Ολα τα κατεκτησε στη ..Βουλγαρια, τρυπωσε και στη σιγουραντσα του νοσ/μειου πρεβεζας,εκανε ..εμφυτευσεις δοντιων σε αλλοδαπους!! ,επινε τους φραπεδες του χαλαρος στα ωραια καφε της πρεβεζας ,μεχρι που τον βολεψαν οι συντροφοι του που αλλου?στο ερημο πλεον νοσοκομειο της λευκαδας!!
    Πιτυχια μεγαλη!!

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.