HomeΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥΣυγχαρητήρια μηνύματα στη Δόξα Λευκάδας

Συγχαρητήρια μηνύματα στη Δόξα Λευκάδας

Η Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Α.Σ. ΝΙΚΗ ΛΕΥΚΑΔΑΣ συγχαίρει την Α.Ε. ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ για την άνοδό της στην Basket League και της εύχεται καλή επιτυχία στην κορυφαία κατηγορία του ανδρικού μπάσκετ.

Η άνοδος της Δόξας, όπως και η παρουσία της Νίκης στην Α1 Γυναικών, καταδεικνύουν το ευκόλως εννοούμενο: ότι η Λευκάδα μας είναι μια από τις μεγαλύτερες μπασκετουπόλεις της Ελλάδας.

line2

Η ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΣΤΗΝ Α1
Τα θερμά μας συγχαρητήρια στη ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ και σε όλους όσους δούλεψαν για τη μεγάλη επιτυχία αυτή!
Μια επιτυχία που θα προβάλει σε κάθε γωνιά της Ελλάδας το νησί μας!

Για τον Πανλευκάδιο
το Δ.Σ.

line2

Δήλωση Βουλευτή Λευκάδας Θανάση Καββαδά για την άνοδο της Δόξας Λευκάδας στην Α1 Εθνική κατηγορία καλαθοσφαίρισης

«Σήμερα είναι μια ιστορική ημέρα για τον αθλητισμό της Λευκάδας. Η άξια και απόλυτα δίκαιη άνοδος της Δόξας Λευκάδας στην Α1 Εθνική κατηγορία του μπάσκετ, αποτελεί ένα γεγονός που το «αποτύπωμά» του θα μείνει για πάντα χαραγμένο στην
αθλητική ιστορία του Νησιού μας.
Η άνοδος της Δόξας Λευκάδας είναι το αποτέλεσμα μιας συλλογικής προσπάθειας και δικαίωση της σκληρής δουλειάς που έγινε όλο το προηγούμενο διάστημα. Όλη η Λευκάδα πανηγυρίζει για την επιτυχία της ομάδας που υπόσχεται μεγάλεςσυγκινήσεις.

Θερμά συγχαρητήρια ανήκουν σε όλη την οικογένεια της Δόξας, σε όλους όσοι συνέβαλαν και οδήγησαν την ομάδα μας στη μοναδική της επιτυχία. Ομάδες σαν τη Δόξα κοσμούν τον Tόπο μας και το Ελληνικό μπάσκετ.

Εύχομαι από καρδιάς καλή συνέχεια και καλή επιτυχία στο ταξίδι της Δόξας στην Α1 Εθνική κατηγορία»!

line2

Συγχαρητήρια κ. Αντιπεριφερειάρχη σε Α.Σ. ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Τα πιο θερμά μου συγχαρητήρια για την άνοδο της Δόξας Λευκάδας στην Basketleague! Γράψατε ιστορία καταφέρνοντας την πιο μεγάλη στιγμή στα αθλητικά δρώμενα του νησιού μας κάνοντάς μας όλους υπερήφανους!.

Εύχομαι ό,τι καλύτερο στην πορεία σας στην κατηγορία των μεγάλων. Η επιτυχία σας αυτή αναμφίβολα θα προβάλει την Λευκάδα σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. Το νησί μας ανήκει πλέον σε ένα πολύ κλειστό κύκλο καθώς εκπροσωπείται στην πρώτη Εθνική Κατηγορία τόσο με τη Δόξα όσο και με την Νίκη και αυτό είναι μια ένδειξη της πολύ σοβαρής δουλειάς που γίνεται στο χώρο του αθλητισμού.

Καλή δύναμη στον καινούριο αγώνα σας από εδώ και πέρα. Η Π.Ε. Λευκάδας θα σταθεί αρωγός στην καινούρια σας προσπάθεια με όσα μέσα διαθέτει. Είμαι σίγουρος, επίσης, ότι και ο φίλαθλος κόσμος του νησιού θα αγκαλιάσει στηρίζοντας την ομάδα στη δύσκολη αλλά όμορφη αρχή που κάνει!

Συγχαρητήρια και πάντα νίκες!!

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ
Π.Ε. ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΧΑΛΙΚΙΑΣ

line2

ΜΟΥΣΙΚΟΧΟΡΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
ΝΕΑ ΧΟΡΩΔΙΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
1964
Λευκάδα 14-09-2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

To Δ.Σ. του Μουσικοχορευτικού Ομίλου «Νέα Χορωδία Λευκάδας» εκφράζει τα θερμά συγχαρητήρια στον Αθλητικό Όμιλο «ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ» για την άνοδο στην Basket League.
Η επιτυχία αυτή γεμίζει χαρά όλους τους Λευκαδίτες και δικαιώνει τις προσπάθειες των ανθρώπων της «ΔΟΞΑΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ» που εργάστηκαν σκληρά και μεθοδικά για την κατάκτηση του τελικού τους στόχου.
Κι όπως λέει ένα ρητό: «Να στοχεύεις ψηλά, το φεγγάρι. Ακόμα κι αν αποτύχεις, θα βρεθείς ανάμεσα στ’ αστέρια».
Κι εσείς κατακτήσατε τον απόλυτο στόχο!
Ευχόμαστε καλή πορεία στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού μπάσκετ και να συνεχίσετε να μας χαρίζετε χαρούμενες στιγμές υπηρετώντας τα αθλητικά ιδεώδη.

Το Δ.Σ.

line2

ΜΟΥΣΙΚΟΦΙΛΟΛΟΓΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ «ΟΡΦΕΥΣ 1937»
Στεφανίτση 2 , 31100 Λευκάδα
mail:orfeaslefkada@gmail.com

Αρ. πρωτ.: 85
Λευκάδα: 15-9-2016

ΠΡΟΣ : Α.Ο ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Το ΔΣ του Μουσικοφιλολογικού Ομίλου Λευκάδας «Ορφεύς 1937» σας εκφράζει τα ολόθερμα του συγχαρητήρια για την άνοδο της ομάδας σας στην Α1 Κατηγορία του Ελληνικού Πρωταθλήματος Μπάσκετ καθώς και σε όσους συνέβαλαν σε αυτή την επιτυχία.

Σας ευχόμαστε να έχετε μία δυναμική παρουσία.

Για το ΔΣ

Ο Πρόεδρος                                                  Η Γ. Γραμματέας 

ΠΕΡΔΙΚΑΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗ                              ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΗΝΕΛΟΠΗ

line2

Συγχαρητήριο μήνυμα Ξενοφώντα Βεργίνη

Συγχαίρω θερμά τα μέλη του Δ.Σ., το προπονητή και τους παίκτες της ιστορικής ομάδας «ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΟΣ» για την άνοδό της στην Α1 Εθνική Κατηγορία. Είναι τιμή και δόξα για τη Λευκάδα και τους απανταχού Λευκαδίτες.

Η «ΔΟΞΑ» και η «Νίκη» μας κάνουν υπερήφανους και αισιόδοξους!

Όλοι οφείλουμε να βοηθήσουμε ώστε και οι δύο ομάδες του μπάσκετ, αλλά και οι ομάδες του ποδοσφαίρου να κρατήσουν θέσεις στη κορυφή της Εθνικής προσπάθειας.

Θερμά συγχαρητήρια

Ξενοφών Βεργίνης

line2

ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΛΕΥΚΑΔΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ

Με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση χαιρετίζουμε την άνοδο της μπασκετικής Ομάδας ΔΟΞΑ του νησιού μας στα σαλόνια της Α1 κατηγορίας. Η άνοδος χαροποιεί όλους τους Λευκαδίτες, οι οποίοι βλέπουν και την ανδρική ομάδα του ωραίου αυτού αθλήματος, όπως και της ΝΙΚΗΣ, στη μεγάλη κατηγορία.

Ευχόμαστε το αγωνιστικό πνεύμα, η προσπάθεια, η σύνεση και η ομαδικότητα ποτέ να μη λείψουν από όλους τους παράγοντες του Σωματείου, γιατί είναι προϋποθέσεις που θα εξασφαλίσουν την παραμονή της ομάδας στη σημερινή της θέση.
Εμείς αισθανόμαστε υπερήφανοι και ευχόμαστε πάντα επιτυχίες.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Λ.Μ

Προηγουμενο αρθρο
Φθινοπωρινά Τμήματα Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θάλασσας
Επομενο αρθρο
Φθινόπωρο - Της Νόνης Σταματέλου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.