Βιολέττα Σάντα
τηλ. επικοινωνίας: 2645025938 και 6942831718
email:  aromalefkadas@gmail.com

Επικοινωνήστε μαζί μας επίσης συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Όνοματεπώνυμο (required)

Θέμα

Email

Μήνυμα

2 Σχόλια

 1. Κούτσης Θεόδωρος
  17 Ιουλίου 2018 at 10:01 — Απάντηση

  Σύσσωμοι όλοι οι μόνιμοι κάτοικοι του Αγίου Νικήτα αλλά και όλοι οι φίλοι, επισκέπτες και φανατικοί θαυμαστές του χωριού μας να εναντιωθούμε δραστικά με κάθε νόμιμο τρόπο να ακυρώσουμε την συμφωνία της Κτηματικής Υπηρεσίας με τον εν λόγω επιχειρηματία για να βγουν τα ομπρελοκαθίσματα από τον Μύλο.
  Μέχρι όμως να γίνουν αυτές οι ενέργειες, που θα είναι χρονοβόρες,προτείνω κάποιες δυναμικές κινήσεις που πρέπει να γίνουν εδώ και τώρα.
  1. Με κάποιο τρόπο να αποκλείσουμε την παραλία από τους επισκέπτες με κλείσιμο του μονοπατιού προς αυτό και για ένα διάστημα να μην μεταφέρονται ούτε με το σκάφος από την παραλία του Αγίου Νικήτα. Αυτό θα έχει άμεση επίπτωση για κέρδη του επιχειρηματία.
  2. Να μεριμνήσουν οι αρχές και καταθέσουν μήνυση στον συγκεκριμένο ιδιοκτήτη για παροχή ηλεκτρικού ρεύματος που έδινε για περίπου 5 χρόνια στον αλλοδαπό που πούλαγε τα αναψυκτικά παράνομα στην παραλία του Μύλου.

 2. Barbara Karabetsou Doukakis
  9 Δεκεμβρίου 2016 at 19:13 — Απάντηση

  Σχετικά με το άρθρο για την Κατερίνα Νορις. Πρόσφατα μετακόμισα στη Σκωτία και έπεσε στα χέρια μου ένας φάκελλος με τις δημιουργίες της Κατερίνας Νορις και τις υπέροχες μικρές κουκιδίτσες της.

  Τα χρόνια της «αθωότητας» σ’ ένα χωριό της Λευκάδας

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *