HomeΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑΆκτιο – Γιορτάστηκε ο Προστάτης της Πολεμικής Αεροπορίας

Άκτιο – Γιορτάστηκε ο Προστάτης της Πολεμικής Αεροπορίας

Ο Προστάτης της Πολεμικής Αεροπορίας Αρχάγγελος Μιχαήλ, γιορτάστηκε σήμερα Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2016 στο Αεροπορικό Απόσπασμα Ακτίου.

Παρουσία του Διοικητή του Α/ΑΠ Σμήναρχου (Ι) Τσούτσουρα Νικόλαου τελέστηκε Δοξολογία και ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν αξιωματικοί και υπαξιωματικοί της πολεμικής αεροπορίας, εκπρόσωποι τοπικών πολιτικών αρχών, σωμάτων ασφαλείας και φορέων από Πρέβεζα, Λευκάδα και Αιτωλοακαρνανία.

Οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Πολεμικής Αεροπορίας κράτησαν τέσσερις μέρες ξεκίνησαν το Σάββατο και ολοκληρώθηκαν σήμερα Τρίτη 08/11.

Το Αεροπορικό Απόσπασμα στο Άκτιο ήταν προσβάσιμο σε επισκέπτες προκειμένου να δουν από κοντά τα εκθέματα, στα οποία ξεναγήθηκαν και οι προσκεκλημένοι.

Αξίζει να σημειωθεί πως περισσότεροι από 1500 μαθητές σχολείων επισκέφθηκαν εχθές και σήμερα τις εγκαταστάσεις, από Αιτωλοακαρνανία, Λευκάδα και Πρέβεζα.

Σήμερα πραγματοποίησαν επίσκεψη οι μαθητές του 4ου Δημοτικού Σχολείου Πρέβεζας ξεναγήθηκαν και ενημερώθηκαν από ιπτάμενους αξιωματικούς, τόσο για το ελικόπτερο διάσωσης και την προσφορά του όσο και τα πολεμικά αεροπλάνα, ενώ είδαν από κοντά μεταξύ άλλων και το μη επανδρωμένο αεροσκάφος Πήγασος.

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

Πηγή: www.pamepreveza.gr

Προηγουμενο αρθρο
LM - I - Kastro
Επομενο αρθρο
Ένα Βαρούλκο (μαντσίνα) στο λιμάνι της Λευκάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.