HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΈκθεση ζωγραφικής της Tia Bley

Έκθεση ζωγραφικής της Tia Bley

Πανδαισία χρωμάτων επικρατεί αυτές τις μέρες στην αίθουσα Τέχνης «Θεόδωρος Στάμος». Αιτία η έκθεση ζωγραφικής της Tia Bley, τα εγκαίνια της οποίας έγιναν τη Δευτέρα 26 Οκτωβρίου.

Η Τία Μπλάι γεννήθηκε στη Γερμανία το 1949 και σπούδασε 1974 μέχρι το 1981 Καλές Τέχνες και Αγγλική Φιλολογία στο Πανεπιστήμιο του Όλδενμπουργ όπου και ολοκλήρωσε τις σπουδές της αποκτώντας το πτυχίο του εν λόγω Πανεπιστημίου. Για πολλά χρόνια δίδαξε Τέχνη σε Γυμνάσια και Λύκεια του Αμβούργου. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της και μετέπειτα εξέθεσε τα έργα της σε πολλές ατομικές και ομαδικές εκθέσεις στη Γερμανία και στην Ελλάδα.

Μετά από μερικά χρόνια που έζησε στην Αθήνα, βρήκε τελικά σαν πνευματική της πατρίδα στη Λευκάδα.

Είναι μία εξαιρετικά ευέλικτη καλλιτέχνης, που εργάζεται σε πολλά μέσα και διαφορετικά υλικά, όπως ζωγραφική με ακουαρέλα, λάδι και ακρυλικό ή τη δημιουργία τρισδιάστατων εγκαταστάσεων με ανακυκλώσιμα υλικά, όπως πλαστικά μπουκάλια.

Η πρόσφατη δουλειά της έχει έργα ζωγραφικής σε καμβά με ακρυλικά, τα οποία γίνονται σε ένα semiabstract στυλ που κατά καιρούς έχουν την τάση να φτάνουν σε ολόκληρη αφαίρεση. Είναι ο τρόπος της να εκφράσει ιδέες και συναισθήματα για κάτι που την αγγίζει.

Η έκθεση θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι τις 7/11/2015.

Προηγουμενο αρθρο
Αγιομαυρίτισσα (video)
Επομενο αρθρο
Αφιέρωμα στο Νίκο Βρυώνη

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.