HomeΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑΈκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού από την Δευτέρα

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού από την Δευτέρα

Σημαντική μεταβολή του καιρού προβλέπεται από τις πρωινές ώρες της Δευτέρας και από τα βορειοδυτικά με κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται τοπικά από χαλαζοπτώσεις, ισχυρούς άνεμους (6-7 μποφόρ) και πτώση της θερμοκρασίας.

Επισημαίνεται ότι ενδέχεται στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο και πιθανώς τη Δυτική Στερεά να εκδηλωθούν τα προαναφερθέντα φαινόμενα πρόσκαιρα και την Κυριακή (18-09-2016).

Πιο αναλυτικά θα επηρεαστούν:

1. Τη Δευτέρα (19-09-2016) τα νησιά του Ιονίου, η Ήπειρος, η Δυτική Στερεά, η Δυτική Πελοπόννησος και σταδιακά η Μακεδονία, η Θράκη και πιθανώς πρόσκαιρα οι υπόλοιπες ηπειρωτικές περιοχές.

2. Την Τρίτη (20-09-2016) τα νησιά του Ιονίου, η Ήπειρος, η Δυτική Στερεά, η Δυτική Πελοπόννησος, η Θράκη, η Ανατολική νησιωτική χώρα και πιθανώς πρόσκαιρα οι υπόλοιπες ηπειρωτικές περιοχές. Από το απόγευμα προβλέπεται σταδιακή εξασθένηση των φαινομένων.

Προηγουμενο αρθρο
Άναξ Κοψιδάς: Η νέα αντιμνημονιακή λύση είναι κάτι μεταξύ Σώρρα και Γκλύξμπουργκ
Επομενο αρθρο
Τρύγος στους Τσουκαλάδες [Φώτο + βίντεο]

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.