HomeΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥΈλεος πια… τόση ανοησία μαζεμένη

Έλεος πια… τόση ανοησία μαζεμένη

«…Η προσπάθεια για τη βελτίωση της αισθητικής στην παραλία της Λευκάδας συνεχίζεται. Φωτίστηκαν τα δένδρα της πλατείας της παραλίας», γράφει ο Δήμαρχος σε ανάρτηση του στο facebook. Και σπεύδουν οι φίλοι του, να τον επαινέσουν, που επιτέλους έλυσε ένα τόσο σοβαρό πρόβλημα!

Ήταν πράγματι βραχνάς ο φωτισμός των δέντρων της παραλίας! Χρόνια τώρα το πρόβλημα ταλάνιζε το νησί. Κοιμόμαστε και ξυπνούσαμε με την έννοια του. Πότε θα φωτιστούν τα δέντρα της παραλίας! Κάπως έτσι το αξιολόγησε και το ιεράρχησε ο δήμαρχος, για να κάνει ανάρτησή για ένα τόσο επουσιώδες θέμα, σε ένα νησί που έχει πλήθος σοβαρών και πραγματικών προβλημάτων. Κάπως έτσι το αξιολόγησαν και οι φίλοι του που έσπευσαν να κάνουν like!

Λίγα μέτρα παραπέρα, από την κατά τη δήλωση του δημάρχου «βελτιωμένη αισθητική της παραλίας», στον δρόμο περιπάτου κατά μήκος της λιμνοθάλασσας, τοποθετήθηκαν πρόσφατα παγκάκια. Ο μέγας της αισθητικής «τοποθετητής», τα έβαλε έτσι, ώστε, όποιος κάθεται, να έχει μπροστά στα μάτια του την κίνηση του δρόμου που ενώνει την πλωτή γέφυρα με την πόλη. Ένα χάος δηλαδή. Αν τα παγκάκια είχαν μέτωπο προς τη λιμνοθάλασσα και τους Μύλους θα ήταν καλύτερα και από αισθητική και από χρηστική άποψη.

Στην περιοχή όμως η ανοησία συνεχίζεται. Δίπλα, μα ακριβώς δίπλα, σε απόσταση αναπνοής από δυο παγκάκια, τοποθέτησαν και κάδους απορριμμάτων. Έτσι για να συμπληρώνεται η αισθητική και «οσμιστική» παρέμβαση. Όποιος κάθεται δηλαδή, εκτός από την ατελείωτη ουρά αυτοκίνητων που θα παρακολουθεί, θα έχει συντροφιά και μπόλικη… «μπαφάδα»!

Και οι αισθητικές παρεμβάσεις συνεχίζονται…

Ο Δημοτικός Σχολιαστής

Προηγουμενο αρθρο
Νέες μεταγραφές στον Τηλυκράτη ο Χαράλαμπος Πετράκος και ο Λάμπρος Καταγής
Επομενο αρθρο
Ο Γιάννης ο Γκρας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.