HomeΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΈναρξης Επιμορφωτικού Σεμιναρίου: «Εισαγωγή στη Ψυχολογία, την Συμβουλευτική και Προπονητική Ζωής»

Έναρξης Επιμορφωτικού Σεμιναρίου: «Εισαγωγή στη Ψυχολογία, την Συμβουλευτική και Προπονητική Ζωής»

Με μεγάλη συμμετοχή ξεκίνησε το Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018 στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Λευκάδας το επιμορφωτικό πρόγραμμα «Εισαγωγή στη Ψυχολογία, την Συμβουλευτική και Προπονητική Ζωής». Πρόκειται για τη μεγαλύτερη επιμορφωτική δράση του Πανεπιστημίου Αιγαίου που στη Λευκάδα υλοποιείται σε συνεργασία με τη Κοινωφελή Επιχείρηση ΔΕΠΟΚΑΛ.

Κατά την έναρξη η συντονίστρια του Τμήματος Λευκάδας κα Κατωπόδη Ευσταθία Κοινωνιολόγος, στέλεχος της ΔΕΠΟΚΑΛ, καλωσόρισε τους επιμορφούμενους και την εισηγήτρια ενώ χαιρετισμό απεύθυνε ο Αναπληρωτής Δημάρχου, Αντιδήμαρχος και Μέλος του Δ.Σ. της ΔΕΠΟΚΑΛ κύριος Μάρκος Νικητάκης. Ο κύριος Νικητάκης ευχαρίστησε τον επιστημονικά υπεύθυνο του προγράμματος κ. Ευστράτιο Παπάνη ενώ αναφέρθηκε στη βούληση της Δημοτικής Επιχείρησης για επέκταση της συνεργασίας με το Πανεπιστήμιο Αιγαίου σε όφελος της τοπικής κοινωνίας

Η πρώτη διάλεξη, από μια σειρά εννέα μηνιαίων συναντήσεων, είχε θέμα «Η Ενδυνάμωση της Αυτοεκτίμησης μέσα από την Προπονητική Ζωής» με εισηγήτρια την κα Πλάκα Βαλεντίνα Υπ. Διδάκτωρ Επικοινωνίας και Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Οι συναντήσεις θα πραγματοποιούνται μία φορά το μήνα ημέρα Σάββατο και ώρες 16:00 – 21:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Λευκάδας.

Η επόμενη διάλεξη είναι προγραμματισμένη για τις 24 Νοεμβρίου 2018 με θέμα «Διαζύγιο – Συνεπιμέλεια» με εισηγήτρια τη δικηγόρο Χρυσοβαλάντη Χρήστου.

Προηγουμενο αρθρο
Αποτελέσματα εκλογών Ιατρικού Συλλόγου Λευκάδας
Επομενο αρθρο
Ο Θάνος Βακαλόπουλος θα βρίσκεται στον Ναυτικό Όμιλο Λευκάδας την Τετάρτη, 24/10/2018

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.