HomeΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑΈνας θεαματικός απεγκλωβισμός από την Πυροσβεστική Λευκάδας

Ένας θεαματικός απεγκλωβισμός από την Πυροσβεστική Λευκάδας

Σχεδόν πέντε χιλιόμετρα από την πόλη της Λευκάδας, δίπλα στον επαρχιακό δρόμο προς Καρυά και σε επικλινές έδαφος βρίσκεται το σπίτι συμπολίτη μας. Από χτες το βράδυ μια προβατίνα ξέφυγε από το διπλανό χωράφι και απομακρύνθηκε. Μπλέχτηκε με βάτα και σύρματα με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί κάτω από το σπίτι του γείτονα.

Οι ένοικοι του σπιτιού νόμισαν ότι το ζώο θα καταφέρει να απεγκλωβιστεί από μόνο του. Ο ιδιοκτήτης του ζώου έλλειπε. Ξημερώνοντας η σημερινή μέρα, διαπίστωσαν πως το ζώο ήταν ακόμα εγκλωβισμένο. Η περιοχή είναι δύσβατη και ήταν αδύνατον να καταφέρουν να το ανεβάσουν. Τηλεφώνησαν στην Πυροσβεστική η οποία με προθυμία έφτασε επί τόπου. Άνδρες της Πυροσβεστικής έδεσαν το ζώο με ιμάντες και το ανέβασαν από πολύ μεγάλο ύψος, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες.

Μετά την απελευθέρωση έδωσαν στο ζωντανό νερό -έναν κουβά ήπιε- για να κατευθυνθεί στη συνέχεια στο κτήμα του αφεντικού της, που εν τω μεταξύ είχε επιστρέψει.

Μπράβο στην Πυροσβεστική. Ευχόμαστε όλες οι υποθέσεις που θα αντιμετωπίζει να είναι τόσο εύκολες και τόσο θεαματικές!

Ο Λευτέρης Ζακυνθινός ήταν παρών στο συμβάν και τράβηξε τις φωτογραφίες.

Προηγουμενο αρθρο
Δρυμώνας...
Επομενο αρθρο
Εκλογοαπολογιστική συνέλευση του Πολιτιστικού Συλλόγου Καρυωτών «Νήρικος»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.