HomeΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥΉταν ζωγραφιστά τα εκδοτήρια που εγκαινίασε ο Τσίπρας

Ήταν ζωγραφιστά τα εκδοτήρια που εγκαινίασε ο Τσίπρας

Ήταν ακόμα μία φιέστα από αυτές που μας έχει συνηθίσει ο Αλέξης Τσίπρας. Φιέστα με φωτογράφους, χαμόγελα και… «ήταν δίκαιο και έγινε πράξη». Μόνο που αυτήν την φορά, η απόφαση του Πρωθυπουργού να εγκαινιάσει και να απευθύνει χαιρετισμό σε έναν σταθμό του Μετρό που δεν θα λειτουργήσει μέχρι το 2020 αγγίζει τα όρια της κωμωδίας.

Δεν έχει κανένα ηθικό όριο, κανένα ηθικό φραγμό η κυβέρνηση προκειμένου να εξυπηρετήσει τον μοναδικό σκοπό της που, όπως αποδεικνύεται από τα ίδια τα γεγονότα, είναι η παραμονή της στην εξουσία.

Μετά το μετρό χωρίς συρμούς που εγκαινίασε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στη Θεσσαλονίκη, αποκαλύπτονται τώρα και τα ψεύτικα εκδοτήρια που ζωγράφισαν οι διοργανωτές της φιέστας για να κοροϊδέψουν τον κόσμο.

Δεν έχει τελειωμό το σήριαλ με τα εγκαίνια του σταθμού μετρο Συντριβάνι, το Σάββατο από τον Πρωθυπουργό.

Το πάρτι συνεχίζεται στα σόσιαλ μίντια, ενώ τη δημοσιότητα, μία μέρα μετά, είδαν φωτογραφίες που αποδομούν τη φιέστα και απεικονίζουν τα ολοκαίνουρια εκδοτήρια εισιτηρίων. Ωστόσο, αν κάποιος κοιτάξει με προσοχή, θα δει πως δεν είναι τίποτα άλλο παρά τυπωμένες φωτογραφίες πάνω σε μουσαμά!
Δηλαδή, fake εκδοτήρια!

Προηγουμενο αρθρο
Έρχεται πολικός χιονιάς από Πέμπτη
Επομενο αρθρο
Ένα πρωτότυπο βιβλίο επισκεπτών!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.