HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΊση μεταχείριση της σεισμόπληκτης Λευκάδας με την Κεφαλονιά ζητά ο βουλευτής

Ίση μεταχείριση της σεισμόπληκτης Λευκάδας με την Κεφαλονιά ζητά ο βουλευτής

Ίση μεταχείριση της σεισμόπληκτης Λευκάδας με την Κεφαλονιά ζητά με επιστολή του ο βουλευτής Λευκάδας Θανάσης Καββαδάς από τον Υπουργό Εσωτερικών

Να συμπεριληφθεί και η Λευκάδα στο άρθρο 85 του σχεδίου νόμου για τους Ο.Τ.Α , που θα κατατεθεί στη Βουλή το προσεχές διάστημα, ώστε και οι Λευκαδίτες να τύχουν των ευεργετικών διατάξεων που προβλέπονται για την σεισμόπληκτη Κεφαλονιά, ζητά ο βουλευτής Λευκάδας Θανάσης Καββαδάς, με επιστολή του στον υπουργό Εσωτερικών κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή.

Ο κ. Καββαδάς επισημαίνει στον υπουργό ότι στο νομοσχέδιο «Αυτοτελής Υπηρεσία Εποπτείας Ο.Τ.Α., Ρύθμιση θεμάτων Ο.Τ.Α. και άλλες διατάξεις», που θα κατατεθεί σύντομα στη Βουλή, περιλαμβάνεται ρύθμιση υπέρ της Περιφερειακής Ενότητας Κεφαλληνίας, προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα αποτελέσματα και οι συνέπειες των σεισμών που έλαβαν χώρα στην Κεφαλονιά, στις 26.1.2014 και 3.2.2014.

Ο βουλευτής υπενθυμίζει στον κ. Κουρουμπλή ότι και η Λευκάδα χαρακτηρίστηκε σεισμόπληκτη περιοχή με σχετική ΚΥΑ (ΦΕΚ Β’417/22-02-2015), ως αποτέλεσμα του σεισμού της 17ης Νοεμβρίου 2015 και ως εκ τούτου ζητά την προσθήκη στο Άρθρο 85 και της Περιφερειακής Ενότητας Λευκάδας.

Προηγουμενο αρθρο
Οι «Μεγάλες Φωνές» του Δήμου Λευκάδας!!
Επομενο αρθρο
Άναξ Κοψιδάς: Η νέα αντιμνημονιακή λύση είναι κάτι μεταξύ Σώρρα και Γκλύξμπουργκ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.