HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΑνακοίνωση Διοικητικής Επιτροπής Επιμελητηρίου Λευκάδας

Ανακοίνωση Διοικητικής Επιτροπής Επιμελητηρίου Λευκάδας

Διοικητική Επιτροπή Επιμελητηρίου Λευκάδας

Με αφορμή τις αντιδράσεις που προκάλεσε το σχόλιο του κ. Σκιαδαρέση Σωτήρη Προέδρου του Επιμελητηρίου Λευκάδας σε προσωπική του ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Διοικητική Επιτροπή του Επιμελητηρίου συνεδρίασε εκτάκτως την Κυριακή 17/5/2020 και ώρα 18.30 για να συζητηθεί το θέμα.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου, όπως έκανε και με δημόσια δήλωση του, ανέλαβε την πλήρη ευθύνη και αποχώρησε από τη συνεδρίαση, ώστε η Διοικητική Επιτροπή να συνεδριάσει και να αποφασίσει αμερόληπτη.

Η Διοικητική Επιτροπή του Επιμελητηρίου με αφορμή τις αντιδράσεις που προκάλεσε το σχόλιο του κ. Σκιαδαρέση Σωτήρη, νιώθει με απόλυτο σεβασμό την ανάγκη να ζητήσει ειλικρινή συγγνώμη, για την προσωπική του ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από τους γείτονες μας και να καταδικάσει το ατυχές αυτό περιστατικό, παράλληλα θέλουμε να στείλουμε ένα ισχυρό μήνυμα ενότητας και υπευθυνότητας.

Είναι σαφές ότι η Διοικητική Επιτροπή του Επιμελητηρίου δεν ενστερνίζεται την προσωπική αυτή άποψη, η οποία δεν αντιπροσωπεύει την γνώμη του φορέα μας.

Ως επίλογο της άτυχης αυτής στιγμής, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς που στηρίζεται έμπρακτα όλα αυτά τα χρόνια το τουριστικό προϊόν του τόπου μας και σας περιμένουμε να σας προσφέρουμε την φιλοξενία μας.

H Διοικητική Επιτροπή
του Επιμελητηρίου Λευκάδας

Προηγουμενο αρθρο
Πολιτιστικός σύλλογος Καλαμιτσίου «Νερόμυλος»: Ένα διαφορετικό Καλαμίτσι
Επομενο αρθρο
Θανάσης Καββαδάς: «Η Λευκάδα τιμά τους γείτονές της...

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.