HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΑνακοίνωση Σωτήρη Σκιαδαρέση με αφορμή την παραίτηση της Προέδρου της Εκλογικής Επιτροπής

Ανακοίνωση Σωτήρη Σκιαδαρέση με αφορμή την παραίτηση της Προέδρου της Εκλογικής Επιτροπής

Επιμελητήριο Λευκάδας
Τρίτη 30-11-2017

Δελτίο Τύπου

Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι από εχτές το βράδυ έχει δημιουργηθεί κάποιο θέμα με τις εκλογές του Επιμελητηρίου για το οποίο «προβοκάρουν» διάφοροι, οπότε θεωρώ χρήσιμο να απαντήσω για το ποιά είναι η δική μου θέση.

Διαπιστώθηκε διαφορά μεταξύ των προσωρινών εκλογικών καταλόγων σε σχέση με τους οριστικούς ως προς τον αριθμό των εχόντων δικαίωμα να ψηφίσουν.

Ειδικότερα, διαπιστώθηκε ότι οι οριστικοί εκλογικοί κατάλογοι περιλαμβάνουν περισσότερα μέλη ο αριθμός των οποίων σε κάθε περίπτωση δεν ξεπερνά τους δέκα (10).

Να σημειωθεί πως την ευθύνη για τη διεξαγωγή των εκλογών φέρει η εκλογική επιτροπή. Αν η εκλογική επιτροπή δεν έκανε σωστά τη διαδικασία δεν φέρουμε εμείς την ευθύνη.

Σημειώνεται ότι οι έχοντες δικαίωμα ψήφου στις εκλογές ανέρχονται σε δύο χιλιάδες (2.000) επαγγελματίες.

Επιπρόσθετα θεωρώ ότι το θέμα μεγαλοποιήθηκε καίτοι επηρεάζει απειροελάχιστα το εκλογικό αποτέλεσμα προκειμένου να δημιουργηθούν σκιές για την παρούσα διοίκηση.

Μάλιστα το θέμα έλαβε ακόμα μεγαλύτερη διάσταση λόγω της παραίτησης της Προέδρου της Εκλογικής Επιτροπής και της αντικατάστασής της από το αναπληρωματικό μέλος.

Ανεξάρτητα από τα ανωτέρω για τα οποία παρόλο που δεν έχουμε οποιαδήποτε ευθύνη, προσπαθούν να μας τα «φορτώσουν», δηλώνω ότι η επί μήνες κατασυκοφάντησή μου αντί να με πτοεί, μου δίνει περαιτέρω αποφασιστικότητα για να δώσω την απάντησή που τους χρειάζεται με την ψήφο των μελών του Επιμελητηρίου μας.

Αυτά προς το παρόν.

Για τη Διοικητική Επιτροπή
Ο Πρόεδρος
Σωτήρης Σκιαδαρέσης

Προηγουμενο αρθρο
Νίκη Λευκάδας-Πανιώνιος στην Κυριακή 3/12 στο κλειστό γήπεδο
Επομενο αρθρο
Showbiz και κοκαϊνη: Λαμπερά ονόματα σε κύκλωμα ναρκωτικών στο Κολωνάκι

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.