HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑνακοίνωση υποβολής αιτήσεων στο ΚΔΑΠ Morfosi Λευκάδας

Ανακοίνωση υποβολής αιτήσεων στο ΚΔΑΠ Morfosi Λευκάδας

Σας ενημερώνουμε ότι ξεκίνησε η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για τους γονείς που ενδιαφέρονται να εγγράψουν τα παιδιά τους, ηλικίας 5 – 12 ετών (Νήπια – Στ’ τάξη Δημοτικού Σχολείου), στο ΚΔΑΠ Morfosi Λευκάδας για το σχολικό έτος 2016-2017.

Η συμμετοχή όλων των παιδιών είναι δωρεάν (χρηματοδότηση μέσω ΕΣΠΑ), στα πλαίσια της Δράσης «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής».

Οι αιτήσεις για την φετινή χρονιά πραγματοποιούνται από 12/07/2016 μέχρι και 29/07/2016, στο ΚΔΑΠ Morfosi (Οδός Κουτρουμπή 8, Τηλέφωνο: 2645021503 & 6947397112).

Τα παιδιά απασχολούνται δημιουργικά με θεατρική αγωγή, εικαστικές δραστηριότητες, χειροτεχνίες, κατασκευές, μουσικοκινητική αγωγή, ηλεκτρονικούς υπολογιστές, επιτραπέζια παιχνίδια, εκπαιδευτικές εκδρομές, κ.α.

Επίσης λειτουργούν και εκπαιδευτικά προγράμματα όπως μελέτη σχολικών μαθημάτων της επόμενης μέρας και ξένων γλωσσών σε ανταποδοτική βάση.

Το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών Morfosi λειτουργεί καθημερινά τις εργάσιμες ημέρες από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 1 μ.μ. έως τις 9 μ.μ. τους χειμερινούς μήνες, ενώ το καλοκαίρι το ωράριο λειτουργίας είναι από το 8.30 π.μ. – 4.30 μ.μ.

Για την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας.

afisa 2016-2017-page-001

Προηγουμενο αρθρο
Γιατί η Βουλή των Εφήβων επιβεβαίωσε ότι δεν έχουμε κανένα μέλλον σαν χώρα
Επομενο αρθρο
Εκδηλώσεις Μνήμης και Τιμής από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Νικιάνας «Οι Σκάροι»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.