HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΑπάντηση βουλευτή Σταύρου Γρηγόρη στην ανακοίνωση της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ

Απάντηση βουλευτή Σταύρου Γρηγόρη στην ανακοίνωση της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Διαβάζοντας το Δελτίο Τύπου της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Λευκάδας, διαπίστωσα ότι, πλην της απώλειας κάθε επαφής με την κοινωνία ως κόμμα, όπως αποδείχθηκε και στις πρόσφατες εκλογές και με την στη συνέχεια πορεία του προς την πολιτική ανυπαρξία πληρώνοντας τις μνημονιακές του αμαρτίες, τα στελέχη του που συνέταξαν την ανακοίνωση, εκτός του ότι και αυτά απώλεσαν κάθε επαφή με το λαό, έχουν απολέσει και την επαφή τους με την Ελληνική γλώσσα και το Συντακτικό.

Στην ανακοίνωση – ενημέρωση που έστειλα στα τοπικά ΜΜΕ πουθενά δεν συνάγεται ότι καρπώθηκα ή προσπάθησα να καρπωθώ τις ‘’επιτυχίες ‘’ του ΠΑΣΟΚ. Για οριστικοποίηση λύσεων και μάλιστα ανάγκης και προσωρινών κάποιων εξ αυτών μίλησα για να μην καταρρεύσει το Νοσοκομείο στα πλαίσια της όλης κατάρρευσης του ΕΣΥ συνεπεία των καταστροφικών πολιτικών των τώρα διαμαρτυρομένων. Τους χαρίζω λοιπόν όλη τη δόξα αυτής της κατάρρευσης.

Όσον αφορά την παράγραφο 3 θυμίζει το παιχνίδι της κολοκυθιάς, γιατί 2 και όχι 4. Οι θέσεις που επαναπροκηρύχθηκαν είναι αυτές οι οποίες βγήκαν άγονες στην πρώτη προκήρυξη και κατανεμήθηκαν δίκαια βάσει αναγκών και προτιμήσεων ιατρών ώστε να μην καταλήξουν κι αυτές άγονες. Επειδή στη πρώτη προκήρυξη δεν υπήρξε εκδήλωση ενδιαφέροντος για τις θέσεις Παθολόγου και Καρδιολόγου επαναπροκηρύχθηκαν οι δύο θέσεις για Βιοπαθολόγο και Αναισθησιολόγο που και αυτές τις έχει ανάγκη το Νοσοκομείο.

Δε θέλω λοιπόν να καρπωθώ τη δόξα του ΠΑΣΟΚ για το κατόρθωμα του να διαλύσει μαζί με τη ΝΔ με τις μνημονιακές πολιτικές που ακολούθησαν τις δημόσιες δομές υγείας και κατ’ επέκταση του ΕΣΥ που η Κυβέρνηση Εθνικής Σωτηρίας του ΣΥΡΙΖΑ παρέλαβε σε ημιθανή κατάσταση και προσπαθεί με συνεχείς παρεμβάσεις να κρατήσει ζωντανό.

Είναι ύβρις να μιλάνε για ήθος και να ασκούν τέτοιου επιπέδου κριτική οι θιασώτες και χειροκροτητές της πολιτικής του μνημονίου που οδήγησαν το λαό μας σε ανθρωπιστική κρίση και κατέστησαν την πατρίδα μας αποικία χρέους παραιτημένη αμετάκλητα από την άσκηση κυριαρχικού δικαιώματος επί των περιουσιακών της στοιχείων μέσω της υπαγωγής υπό Αγγλικό Δίκαιο των συμβάσεων που υπέγραψαν.
Αιδώς Αργείοι, κρείττον το σιγάν.

Σταύρος Γρηγόρης
Βουλευτής Λευκάδας

Σχετικά:
Ανακοίνωση Σταύρου Γρηγόρη σχετικά με τα προβλήματα του Νοσοκομείου Λευκάδας
Δελτίο Τύπου Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Λευκάδας

Προηγουμενο αρθρο
Απάντηση τ. βουλευτή Θοδωρή Σολδάτου για το θέμα της άμμου
Επομενο αρθρο
Η Λευκάδα του ’80 σε άσπρο – μαύρο (Γυναίκες της Λευκάδας με παραδοσιακές φορεσιές)

2 Σχόλια

  1. ΠΑΛΙΑΚΟΣ
    12 Μαρτίου 2015 at 19:02 — Απάντηση

    Δεν μας τα λες καθόλου καλά, κύριε Νίκο ούτε εσύ ούτε ο βουλευτής.”Οι δημόσιες δομές υγείας και κατ’ επέκταση το ΕΣΥ” έχουν ονοματεπώνυμο στο κούτελο που γράφει ΠΑΣΟΚ-Ανδρέας Παπανδρέου!!! Δεν γράφουν ΣΥΡΙΖΑ-Τσίπρας!!! Και για να μη μας περάει για χαζούς ο βουλευτής ούτε ότι λολέψαμε και δε θυμόμαστε του θυμίζομε ότι όταν ο Ανδρέας έφκιανε το ΕΣΥ, που για τη κατάντια του τώρα κλαίει η καρδιά του, αυτός παρέα με τους Δεξιούς ήταν απέναντι!!! Μπράβο του που έγινε βολευτής και να το χαίρετε. Αλλά να ξέρει ότι είναι πολλοί αυτοί που θυμούνται. Και θα ρθει η ώρα που θα ακουστεί κι η δική τους φωνή και τότε θα πρέπει να κάνει τον απολογισμό του και όχι αυτά τα φούμαρα τώρα που είναι ο μήνας του μέλιτος και δεν ακούει κανένας. Ραντεβού για τότε!!!! τίποτα δεν είναι αιώνιο.

  2. ΝΙΚΟΣ Λ.
    12 Μαρτίου 2015 at 08:59 — Απάντηση

    Κύριε βουλευτά
    Δεν με ενδιαφέρουν τα περί μνημονιακών, αντιμνημονιακών, προδοτών, πατριωτών κλπ. Πολιτικοί είστε, τέτοια μάθατε ΟΛΟΙ ΣΑΣ, τέτοια λέτε. Πάντως επί του επάρατου ΠΑΣΟΚ φτιαχτήκατε πολλοί που τώρα “κουνιέστε” και κάνετε πως δεν ξέρετε τίποτα για τα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ εγκλήματα του ΠΑΣΟΚ, δηλαδή για το δανείζομαι, χρεώνω το Κράτος και μοιράζω. Τώρα για τη Γραμματική και το Συντακτικό. Δεν έχεις άδικο όταν τα λες για τους άλλους. Πρώτα όμως κοίτα στο κόμμα σου και στους δάσκαλους που το υποστηρίζουν. Κοίτα τι υποφέρει η ελληνική γλώσσα στα χείλη τους και στα γραψίματα τους.

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.