HomeΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣΑπάντηση Σπύρου Γαλιατσάτου στον Αντώνη Δουβίτσα για την ΕΤΙΝ

Απάντηση Σπύρου Γαλιατσάτου στον Αντώνη Δουβίτσα για την ΕΤΙΝ

Κύριε Δουβίτσα, αγαπητέ μου Αντώνη,

Διάβασα την πρόσφατη αναφορά σας περί την ΕΤΙΝ, όπου παρουσιάζετε μια δική σας, υποκειμενική προφανώς, εκδοχή των γεγονότων. Όμως απορώ γιατί δεν θυμάστε ότι η Γενική Συνέλευση που έγινε μετά βασάνων την 27η-8-2014 στη Λευκάδα, είχε διαγνώσει το απροχώρητο της λειτουργίας της εταιρείας και είχε αποφασίσει να εισηγηθεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση που θα γινόταν το αμέσως επόμενο διάστημα, την εκκαθάρισή της. Η εν λόγω έκτακτη Γ.Σ. δεν έγινε ποτέ.

Από το χρόνο της μεταξύ μας γνωριμίας είχα την ευκαιρία να διαπιστώσω ότι είστε πολυτάλαντο άτομο με ιδιαίτερες ικανότητες και δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι έχετε υπάρξει Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λευκάδας και σήμερα είστε Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Λευκάδας.

Όμως (αν θέλετε) μπορείτε να μου απαντήσετε πώς «κατορθώσατε» τα τέσσερα παρακάτω «θαύματα» (αν τα κάνατε μόνος σας);

1. Πώς μπορέσατε και πετύχατε σε αρκετά τιμολόγια που αφορούσαν ολόκληρα πακέτα ταξιδίων (ξενοδοχεία, μεταφορές, αεροπορικό εισιτήριο), άλλος να φαίνεται στο τιμολόγιο ότι ταξίδεψε και άλλος να έχει ταξιδέψει; Μάλιστα όπως είχατε τονίσει, στις Γενικές Συνελεύσεις και τα Δ.Σ., ότι πρόκειται για το ίδιο άτομο και χαρακτηριστικά είχατε δηλώσει ότι το ίδιο άτομο είχε ταξιδέψει «επισήμως», δηλαδή με το όνομά του, 15 φορές επί της θητείας προηγούμενων Διοικήσεων της εταιρείας. Πιεστήκατε από κάτι για να το κάνετε αυτό; Σας ρωτώ διότι δεν σας θεωρώ άνθρωπο που επιδέχεται πίεση.

2. Πώς «καταφέρατε» επίσης ενώ η εταιρεία το 2011 με έργο 79.772,00 € είχε γενικά έξοδα 86.669,02 € και το 2012 με έργο 77.643,00 € είχε έξοδα 128.367,84 €, δηλαδή περίπου με το ίδιο έργο, οι δαπάνες ανέβηκαν κατά 42.668,72 €;;;

3. Πώς «κατορθώσατε» (αυτό κι αν είναι θαύμα θαυμάτων) να φτάσει ο λογαριασμός κινητής τηλεφωνίας της COSMOTE από το 2011 έως και 2014 σταδιακά στο ποσό των 15.683,29 € και η COSMOTE να μη διακόπτει τη σύνδεση, κάτι που το κάνει ακόμα και σε κάποιον που χρωστάει 20,00 €;;;;

4. Πέραν των όποιων δαπανών (υπαρκτών, ανύπαρκτων και υπερτιμολογημένων κι όχι κατ’ ανάγκη από εσάς), την 31/12/2014 υπήρξε ταμειακό κενό 26.102,59 € . Κατά τη γνώμη σας πού πήγαν αυτά τα χρήματα;

Για να σας διευκολύνω να θυμηθείτε , παραθέτω παρακάτω* μια συνέντευξη δική μου στο Prisma fm 95,1, της 30/7/2014 και στον ίδιο επίσης ραδιοφωνικό σταθμό , δική σας (1/8/2014) απάντηση επ’ αυτών που ισχυρίζομαι.
Υπενθυμίζω ότι στέκομαι μόνο σε αυτά διότι μου είναι απορίας άξια κι όχι σε τόσα άλλα που θα μπορούσα, διότι θα κριθούν όλα σε άλλο επίπεδο, από άλλους αρμοδιότερους εμού.

Με εκτίμηση,

Σπύρος Γαλιατσάτος
Τέως (μεταβατικός) Πρόεδρος της ΕΤΙΝ Α.Ε.

* Για τις συνεντεύξεις ακολουθήστε τα παρακάτω link:
1)https://www.youtube.com/watch?v=ZoQ_gh4ZOA0 (ΣΠ. ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΣ ΣΤΟΝ PRISMA 95,1))
2)https://www.youtube.com/watch?v=7ipNotXreDE (ΑΠΑΝΤΗΣΗ AN. ΔΟΥΒΙΤΣΑ ΠΡΟΣ ΣΠ. ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟ ΓΙΑ ΕΤΙΝ)

Προηγουμενο αρθρο
Έχουμε προ πολλού ξεφύγει….
Επομενο αρθρο
Σεισμική δόνηση μεγέθους 3,2 βαθμών στη Λευκάδα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.