HomeΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑΑρκεί που έστειλε το σακάκι του!

Αρκεί που έστειλε το σακάκι του!

Υπάρχει ένας μύθος, για την ακρίβεια άκουσμα, τόσο παλιό, που το θυμάμαι αμυδρά. Υπήρχε λέει στην δεκαετία του 1950 (;) κάποιος πολιτικός που θεωρούσε τον εαυτό του φαβορί για να κερδίσει τις εκλογές. Ήταν μάλιστα τόσο το… ρεύμα υπέρ του, που κυκλοφορούσε ευρύτατα μεταξύ των ψηφοφόρων του το εξής: αυτός δεν χρειάζεται να έρθει καθόλου στο νησί αρκεί να στείλει το… σακάκι του και θα κερδίσει την έδρα!

Αυτό μου ήρθε στο νου βλέποντας τη σημερινή φωτογραφία. Σε ένα λιοστάσι, μέσα στην απέραντη ερημιά, βρέθηκε ένα σακάκι  κρεμασμένο στην ελιά και μια  καρέκλα στη ρίζα της! Ο κάτοχος του σακακιού δεν χρειάζεται να μαζέψει τις ελιές, αρκεί που έστειλε το σακάκι του…

Προηγουμενο αρθρο
Λιμεναρχείο Λευκάδας: ανακοίνωση-πρόγνωση καιρικών φαινομένων για αύριο Τετάρτη
Επομενο αρθρο
Μια πρόσφατη επίσκεψη στην Κόκκινη Εκκλησιά

2 Σχόλια

  1. Αγροτης
    19 Νοεμβρίου 2020 at 19:16 — Απάντηση

    Πανεξυπνος ο αγροτης ( επειδη ο φοβος φυλαει τα ερμα ) πιθανον να εμαθε οτι τελευταια καποιοι πανε κ τιναζουν κ κλεβουν τις ελιες να αποφασισε οτι αυτος ειναι ο ποιο καταληλος τροπος να τους αποτρεψει προστατευοντας τον βιο του.

  2. Παναγιωτης Σκληρος
    18 Νοεμβρίου 2020 at 14:06 — Απάντηση

    Χιουμοριστικα ας το δεχτουμε.
    Διαφορετικα , ο ερμος ο αγροτης που εβαλε εκει την καρεκλα του για να πατησει να φτασει πιο ψηλα, θα χρειαστηκε κατι για το μηχανημα που τιναζει τις εληες. Η κατι θα του συνεβη κι εφυγε βιαστηκα..
    Μοχθος!!Οπως και ναχει..

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.