HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑρχαιρεσίες στον Εμπορικό & Επαγγελματικό Σύλλογο Ελλομένου

Αρχαιρεσίες στον Εμπορικό & Επαγγελματικό Σύλλογο Ελλομένου

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛΛΟΜΕΝΟΥ

Πρόσκληση σε αρχαιρεσίες

Το απερχόμενο Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού & Επαγγελματικού Συλλόγου Ελλομένου, καλεί τα μέλη του, να προσέλθουν, προκειμένου να ασκήσουν το δικαίωμα, του εκλέγειν και του εκλέγεσθε ,για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, Ελεγκτικής Επιτροπής και Αντιπροσώπων στην Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Βορειοδυτικής Ελλάδας & Νήσων (Ο.Ε.Σ.Β.Δ.Ε.Ν.).

Οι αρχαιρεσίες θα διεξαχθούν την, Κυριακή, 27 Μαίου 2018 από τις 9.00 π.μ. μέχρι τις 14.00 μ.μ.στην αίθουσα εκδηλώσεων του δημοτικού καταστήματος Νυδριού (ισόγειο), σύμφωνα με το Καταστατικό και τους Ν. 1712/87 και 2081/92.

Για την άσκηση του εκλογικού δικαιώματος είναι υποχρεωτική η προσκόμιση της Αστυνομικής Ταυτότητας, ή άλλου δημοσίου εγγράφου, από το οποίο να προκύπτει η ταυτότητα του μέλους.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος υποψηφιότητας στις εκλογές, για τα όργανα όπως ορίζονται: νέο Διοικητικό Συμβούλιο , Ελεγκτική Επιτροπή , Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Βορειοδυτικής Ελλάδας & Νήσων (Ο.Ε.Σ.Β.Δ.Ε.Ν.), μπορεί να αποσταλεί έως και την Πέμπτη 24 Μαίου 2018 και ώρα 24.00 στο mail του συλλόγου ees.ellomenou.lefkadas@gmail.comη με φαξ στο2645 0 93276 αναγράφοντας τα στοιχεία του μέλους ,για πού επιθυμεί να θέσει υποψηφιότητα και ένα τλφ. επικοινωνίας

<<Η συμμετοχή όλων των συναδέλφων, στις παραπάνω αρχαιρεσίες, κρίνεται απαραίτητη>>

Λευκάδα: 08-05-2018

Το Απερχόμενο Δ.Σ.

Προηγουμενο αρθρο
Σε 2 αγώνες πρωταθλήματος με μεγάλες επιτυχίες ο ΑΣΛ Φίλανδρος
Επομενο αρθρο
Δήμος Λευκάδας: Ασφαλτόστρωση της οδού Αναπαύσεως

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.