HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΔήλωση δημοτικού συμβούλου Αποστόλη Λάζαρη

Δήλωση δημοτικού συμβούλου Αποστόλη Λάζαρη

Σχετικά με όσα ειπώθηκαν, στο χθεσινό Δημ. Συμβούλιο (19-10-2020) από το οποίο για προσωπικούς λόγους απουσίαζα, από τον δήμαρχο κ. Χ. Καλό για το θέμα της αγροτικής οδοποιίας, και αφορούν το πρόσωπό  μου θέλω να ξεκαθαρίσω τα εξής :

Ο κ. Δήμαρχος μου τηλεφώνησε και μου ζήτησε να υποδείξω τους δρόμους που χρήζουν βελτίωσης στην περιοχή του πρώην Δήμου Σφακιωτών λέγοντάς μου ότι έχουν ενημερωθεί σχετικά και οι πρόεδροι των τοπικών κοινοτήτων της περιοχής μας.

Αφού μίλησα με τους περισσότερους προέδρους των χωριών μας γνωστοποίησα στον κ. Δήμαρχο διάφορους αγροτικούς δρόμους ή και τμήματά τους που έχουν σοβαρά προβλήματα και χρειάζονται αποκατάστασης.

Αγροτικοί δρόμοι όπως Αγ. Ηλίας – Σταυρός μήκους 2χλμ περίπου, Μπαξιτερι -Μισοχώρι 2χλμ. περίπου, Βράχα – Γρι 1 χλμ. περίπου, Βαρκά 1 χλμ. περίπου, Το δρόμο μετά το νεκροταφείο των Ασπρογερακάτων 1 χλμ. περίπου, Φαράγγι της μέλισσας 1 χλμ. , Κρούπα 2χλμ.περίπου.

Γνωρίζω ότι οι πρόεδροι των χωριών της περιοχής μας πρότειναν και αυτοί διάφορους δρόμους.

Τελικά και μόνο μετά τη χθεσινή συνεδρίαση πληροφορήθηκα ότι από το σύνολο των αγροτικών δρόμων του πρώην Δήμου Σφακιωτών επιλέχθηκε να τσιμεντοστρωθούν δύο τμήματα του δρόμου στη θέση Κάτω Κρούπα (μήκους 1.000 μ. το ένα και μήκους 585 μ. το άλλο) της κοινότητας  Λαζαράτων.

Δεν γνωρίζω τα κριτήρια επιλογής των συγκεκριμένων τμημάτων του δρόμου.

 Ευχαριστώ.
Απόστολος Λάζαρης,
 Δημοτικός Σύμβουλος Λευκάδας
με την παράταξη “δίαυλος”

Προηγουμενο αρθρο
Τρία νέα κρούσματα covid -19 στη Λευκάδα
Επομενο αρθρο
Με Σαββόπουλο το βίντεο της «Ελλάδας 2021» για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.