HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΔιέπραξαν ληστεία στην Λευκάδα τους έπιασαν στο Αίγιο

Διέπραξαν ληστεία στην Λευκάδα τους έπιασαν στο Αίγιο

Πέντε συνολικά δράστες, μεταξύ των οποίων και μία γυναίκα, έπεσαν μετά απο καταδίωξη και έρευνες στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ.

Οι δράστες είχαν διαπράξει ληστεία σε παντοπωλείο στο Νυδρί της Λευκάδας, τραυματίζοντας σοβαρά τον ιδιοκτήτη.

Μετά την διαφυγή τους ενημερώθηκε η αστυνομία και ξεκίνησε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ στο Αίγιο, αξιοποιώντας σχετικές πληροφορίες, συνέλαβαν έναν εκ των δραστών σε Υπεραστικό λεωφορείο, έναν ακόμη στο Αίγιο, ενώ προχώρησαν και σε τρεις συλλήψεις στην περιοχή της Κορινθίας.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Εξιχνιάστηκε υπόθεση απόπειρας ληστείας στη Λευκάδα

Συνελήφθησαν κατά την αυτόφωρη διαδικασία, μετά από συντονισμένη κινητοποίηση αστυνομικών υπηρεσιών , τρείς (3) αλλοδαποί, εκ των οποίων δύο (2) άνδρες και μία (1) γυναίκα

Εξιχνιάστηκε άμεσα από το Αστυνομικό Τμήμα Ελλομένου, υπόθεση απόπειρας ληστείας σε βάρος 53χρονου ημεδαπού, στο Νυδρί Λευκάδας ,για την οποία συνελήφθησαν συνολικά τρεις αλλοδαποί, δύο άνδρες 22 και 34 ετών και μια γυναίκα 31ετών.

Ειδικότερα σε βάρος των τριών αλλοδαπών που συνελήφθησαν και ενός ακόμη συνεργού τους, που αναζητείται, σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της απόπειρας ληστείας κατά συναυτουργία, καθώς τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης (19-09-2019) στο Νυδρί Λευκάδας, τραυμάτισαν στο πρόσωπο και το σώμα 53χρονο ημεδαπό, με αιχμηρό αντικείμενο, με σκοπό να του αφαιρέσουν χρήματα.

Ακολούθησε συστηματική αστυνομική έρευνα και συντονισμένη κινητοποίηση αστυνομικών υπηρεσιών με αποτέλεσμα να ταυτοποιηθούν άμεσα οι δύο άνδρες και η γυναίκα, να εντοπιστούν από αστυνομικό του Αστυνομικού Τμήματος Ελλομένου, στην περιοχή του Αιγίου και να συλληφθούν με την συνδρομή αστυνομικών της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κορίνθου, της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ Αιγίου και του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας.

Ο 53χρονος νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκάδας.

Προανάκριση για την υπόθεση πραγματοποιήθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Ελλομένου.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λευκάδας.

Προηγουμενο αρθρο
Σεισμός 4,5 Ρίχτερ «ταρακούνησε» τη Ζάκυνθο
Επομενο αρθρο
Λέσχη Ανάγνωσης και Στοχασμού: Πρώτη ανάγνωση με κόκκινο, χαρούμενο φεγγάρι…

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.