HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΔομή Ενημέρωσης Ανέργων και Επιχειρήσεων

Δομή Ενημέρωσης Ανέργων και Επιχειρήσεων

H Equal Society σας ενημερώνει για νέα προγράμματα και προκηρύξεις προσωπικού

Νέο voucher για ανέργους έως 29 ετών από ΑΕΙ/ΤΕΙ

Από τη Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014 οι ενδιαφερόμενοι άνεργοι απόφοιτοι ΑΕΙ ή ΤΕΙ ηλικίας έως 29 ετών θα μπορούν να υποβάλλουν την αίτησή τους στο νέο πρόγραμμα voucher. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι έχουν γεννηθεί μετά την 01/01/1985 και είναι εγγεγραμμένοι στα μητρώα ανεργίας του ΟΑΕΔ ανεξαρτήτως αν λαμβάνουν επίδομα ανεργίας ή όχι.
Κριτήρια επιλογής έχουν οριστεί ο χρόνος ανεργίας, η ηλικία του υποψηφίου, το ετήσιο φορολογητέο εισόδημα ατομικό ή και συζύγου και ο βαθμός κτήσης Πτυχίου.
Το εκπαιδευτικό επίδομα κάθε καταρτιζομένου ανέρχεται σε 3.120 ευρώ μικτά και θα καταβάλλεται από τον ΟΑΕΔ απ’ ευθείας στους ωφελούμενους σε 3 δόσεις.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει θεωρητική κατάρτιση 208 ωρών, πρακτική άσκηση σε επιχειρήσεις διάρκειας 832 ωρών καθώς και 5 συνεδρίες συμβουλευτικής υποστήριξης.
Η υποβολή των αιτήσεων λήγει την Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015 και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσκομίσουν τα δικαιολογητικά τους στο γραφείο της Equal Society, στην κεντρική πλατεία Λευκάδας καθημερινά από τις 9.30 π.μ. έως τις 2.30 μ.μ.. Για πληροφορίες επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 26450 22578.

Πρόσληψη ειδικού συμβούλου για τον Αντιπεριφερειάρχη Λευκάδας

Σε πρόσληψη θα προβεί η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων ενός επιστημονικού συνεργάτη ή ειδικού συμβούλου με σκοπό την υποστήριξη του έργου του Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Λευκάδας. Το άτομο που θα προσληφθεί θα απασχοληθεί με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου και θα πρέπει να είναι κάτοχος πτυχίου ΑΕΙ ή ΤΕΙ και να έχει άριστη γνώση μίας τουλάχιστον ξένης γλώσσας, κατά προτίμηση Αγγλικής.
Όσοι επιθυμούν να προσληφθούν στην συγκεκριμένη θέση θα πρέπει να υποβάλλουν τα δικαιολογητικά τους και τη σχετική αίτηση έως 29 Δεκεμβρίου 2014 στα γραφεία της ΠΙΝ στη διεύθυνση: Σπ. Σαμάρα 13, ΤΚ 49100, Κέρκυρα υπόψιν κας Αμαλίας Σμουργιαννάκη (τηλ. 26613 62162)

48 θέσεις επιστημονικού προσωπικού στην Τράπεζα της Ελλάδος

Η Τράπεζα της Ελλάδος προκηρύσσει την πλήρωση 48 θέσεων ειδικού επιστημονικού προσωπικού με μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών για τις ανάγκες υπηρεσιακών μονάδων του Κεντρικού της Καταστήματος.
Στα απαραίτητα προσόντα που πρέπει να έχουν οι ενδιαφερόμενοι είναι η κατοχή μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών και πτυχίου από ΑΕΙ, ασφαλισμένη εργασιακή προϋπηρεσία δύο ετών μετά την απόκτηση τίτλου στο χρηματοοικονομικό τομέα καθώς και άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας.
Η αίτηση διατίθεται αποκλειστικά στον ιστοχώρο της Τράπεζας www.bankofgreece.gr και οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές μέχρι την Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015.

Τι συμβαίνει με την Κοινωφελή Απασχόληση

Το πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας, μόλις πριν από μερικές μέρες απέκτησε τον ακριβή αριθμό των θέσεων απασχόλησης (52.818 θέσεις). Τώρα βρίσκεται στο ΑΣΕΠ όπου αναμένεται να του δώσει την απαιτούμενη έγκριση έως το τέλος του έτους και στη συνέχεια ο ΟΑΕΔ θα ανακοινώσει τις ακριβείς θέσεις ανά ειδικότητα και τους τομείς του δημόσιου που πρόκειται να απορροφηθούν.
Εκτιμάται ότι το πρώτο 20αήμερο του Ιανουαρίου θα ξεκινήσει η υποβολή αιτήσεων. Θα ακολουθήσει η ανάρτηση των προσωρινών πινάκων των δικαιούχων και η υποβολή ενστάσεων, οι οποίες πρέπει να ελεγχθούν από αρμόδια επιτροπή. Στη συνέχεια θα γίνει η ανάρτηση των οριστικών πινάκων και έως 15 μέρες μετά πρέπει οι ωφελούμενοι να έχουν τοποθετηθεί στις θέσεις εργασίας, ανά φορέα. Υπολογίζεται η διαδικασία αυτή να έχει ολοκληρωθεί μέσα στο β’15νθήμερο του Φεβρουαρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο γραφείο του Μη Κυβερνητικού Οργανισμού EQUAL SOCIETY που βρίσκεται στην Kεντρική Πλατεία της Λευκάδας, 1ος όροφος, τηλέφωνο επικοινωνίας: 26450 22578. Email: equallefkada@gmail.com . Κάθε εβδομάδα η Δομή Ενημέρωσης Ανέργων και Επιχειρήσεων βρίσκεται αναρτημένη και στο blog του Οργανισμού http://equalsociety.wordpress.com καθώς και στο γκρουπ της Equal Society στο Facebook https://www.facebook.com/groups/192804007438418/761401270578686/?notif_t=group_activity
Επίσης ενημερωθείτε για τις δράσεις της Equal Society στην ιστοσελίδα www.equalsociety.gr και στη σελίδα της στο Facebook https://www.facebook.com/equalsociety1

ΔΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ KAIEKΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑTA

22/12 έως 29/12/2014

 Α/Α ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΘΕΣΗΣΑΡΜΟΔΙΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ
1VOUCHERΓΙΑ ΑΠΟΦΟΙΤΟΥΣ ΑΕΙ/ΤΕΙ ΕΩΣ 29 ΕΤΩΝ.Το εκπαιδευτικό επίδομα κάθε καταρτιζόμενου ανέρχεται σε 3.120 ευρώ μικτά και θα καταβάλλεται από τον ΟΑΕΔ σε 3 δόσεις. Δικαιολογητικά: Φωτοτυπία πτυχίου, ταυτότητας, κάρτας ανεργίας, λογαριασμού τραπέζης (Εθνικής), εκκαθαριστικού 2014Αιτήσεις στην EqualSociety (Kεντρική Πλατεία Λευκάδας) Τηλ: 26450 22578Η προθεσμία υποβολής λήγει την Τετάρτη 14/01/2015.
2ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ Η’ ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣΕργασία ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου. Απόφοιτος ΑΕΙ ή ΤΕΙ και άριστη γνώση Αγγλικής γλώσσας.Περιφέρεια Ιονίων Νήσων. Αποστολή δικαιολογητικών στη διεύθυνση: Σπ. Σαμάρα 13, ΤΚ 49100, Κέρκυρα υπόψιν κας Αμαλίας Σμουργιαννάκη (τηλ. 26613 62162)Υποβολή αιτήσεων έως 29 Δεκεμβρίου.
348 ΘΕΣΕΙΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.Απαραίτητη εργασιακή προϋπηρεσία τουλάχιστον 2 έτη μετά την απόκτηση μεταπτυχιακού τίτλου κατά προτίμηση στο χρηματοοικονομικό τομέα.Η αίτηση διατίθεται αποκλειστικά στον ιστοχώρο της Τράπεζας Πληροφορίες στο τηλέφωνο 2107200155Οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές από την Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014 μέχρι την Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015.
4ΒΟΗΘΟΣ ΛΟΓΙΣΤΗΑπαραίτητη προϋπηρεσία. Για πρωινή μερική απασχόληση. Επιθυμητή η γνώση διπλογραφικώνΑποστολή βιογραφικών στο email: georgioszampelis@hotmail.com
5ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΙ ΠΩΛΗΤΕΣΜε προϋπηρεσία.Κατάθεση βιογραφικών Mιχάλης Κατωπόδης 6970143151
6ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ E-GNOSIS.ΟΛΙΓΟΜΕΛΗ ΤΜΗΜΑΤΑ. ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΤΟΥ CAMBRIDGE. ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΕΠ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ. ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΡΤΙΖΟΜΕΝΩΝ Η ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ.ΕqualSociey 2645022578, κεντρική πλατεία Λευκάδας.

 

Προηγουμενο αρθρο
Βουλή: 168 «Σταύρος Δήμας» και 131 «παρών» στη δεύτερη ψηφοφορία για Πρόεδρο Δημοκρατίας
Επομενο αρθρο
Ζωήρεψε κάπως η αγορά της Λευκάδας σήμερα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.