HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΔραστηριότητες Γυμναστικού Συλλόγου Λευκάδας

Δραστηριότητες Γυμναστικού Συλλόγου Λευκάδας

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ kids’ athletics ΓΙΑ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟ

Η φετινή αγωνιστική χρονιά έκλεισε για το Γυμναστικό Σύλλογο Λευκάδας με τη συμμετοχή 2 αθλητών του σε πανελλήνια πρωταθλήματα.

Ο Σταύρακας Παναγιώτης, μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα, κατέκτησε την 6η θέση μετά από μέτρια εμφάνιση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων στις Σέρρες.

Ο Άγγελος Καρύδης, με επίδοση κοντά στο ρεκόρ του, κατετάγη τελικά 7ος στη σφαίρα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων στη Λάρισα.

Αγωνιστικά λοιπόν η χρονιά τελείωσε και ο απολογισμός για την αγωνιστική ομάδα του Γυμναστικού θεωρείται θετικός λαμβάνοντας υπ’ όψιν το χρυσό μετάλλιο της Θάλειας Ζακυνθινού στο πένταθλο, το αργυρό μετάλλιο του Θεόφιλου Ροντογιάννη στο έξαθλο και την 5η, 6η και 7η θέση της Πηνελόπης Λογοθέτη στο πένταθλο, του Παναγιώτη στο μήκος και του Άγγελου στη σφαιροβολία αντίστοιχα.

Οι προπονητές και οι αθλητές του συλλόγου όμως συνέχισαν την ενασχόλησή τους με το στίβο και μέσα στο καλοκαίρι, διαδίδοντας και προωθώντας το άθλημα σε μικρότερα παιδιά μιας και συμμετείχαν στα προγράμματα kids’ athletics που παρουσίασαν στις κατασκηνώσεις της Φανερωμένης και στο Πρόγραμμα Θερινής Απασχόλησης του Δήμου Λευκάδας.

Στις 11, 18 και 23 Ιουλίου παρουσιάστηκε το πρόγραμμα στην κατασκήνωση, όπου συμμετείχαν συνολικά περίπου 140 μικροί κατασκηνωτές και στις 24 και 25 Ιουλίου στο Πρόγραμμα Θερινής Απασχόλησης του Δήμου μας, όπου συμμετείχαν και τις δύο μέρες περίπου 85 εκκολαπτόμενοι αθλητές στίβου, με την παρουσία του εκπροσώπου του ΣΕΓΑΣ κου Βασίλη Πλάτωνα. Το επόμενο ραντεβού για kids’ athletics είναι την Τετάρτη 30/07, πάλι στην κατασκήνωση καθώς και κοντά στα τέλη Αυγούστου, στην κατασκήνωση πόλης που οργανώνει η Ιερά Μητρόπολη Λ & Ι.

Ευχαριστούμε θερμά την Ι. Μητρόπολη και ειδικά τον πάτερ Ιωαννίκιο καθώς και το Δήμο Λευκάδας και ιδιαίτερα την Αντιδήμαρχο Ζωή Σκιαδά που μας έδωσαν την ευκαιρία να μυήσουμε τα παιδιά στα αγωνίσματα του στίβου και να διαδώσουμε τον κλασικό αθλητισμό στους μικρούς μας φίλους.

 

 

Προηγουμενο αρθρο
Βασιλική Λευκάδας: Ένα ταξίδι στο χρόνο (1957 – 1995)
Επομενο αρθρο
Δήλωση Αντιπροέδρου Πνευματικού Κέντρου για το θάνατο του Λεωνίδα Κατωπόδη

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.