HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΕλπιδοφόρα εμφάνιση του Γυμναστικού Συλλόγου στα 4α Γιτάνεια

Ελπιδοφόρα εμφάνιση του Γυμναστικού Συλλόγου στα 4α Γιτάνεια

Ελπιδοφόρα εμφάνιση του Γυμναστικού Συλλόγου στα 4α Γιτάνεια

Την Κυριακή 31 Μαΐου 2015, ο Γυμναστικός Σύλλογος Λευκάδας συμμετείχε σε ημερίδα με την επωνυμία 4α ΓΙΤΑΝΕΙΑ με τόπο διεξαγωγής το Δημοτικό Στάδιο Ηγουμενίτσας με την Θάλεια Ζακυνθινού σε 200μ και μήκος, τον Κων/νο Ζαμπέλη και τη Νεφέλη Φίλιππα στο μήκος, την Πηνελόπη Λογοθέτη στο τριπλούν και το Δημήτρη Μπουρσινό στα 80μ.

Η Θάλεια Ζακυνθινού σημείωσε 4,81μ στο μήκος και βελτίωσε το ατομικό της ρεκόρ στα 200μ σημειώνοντας επίδοση 27’’ 98.

Ο Κων/νος Ζαμπέλης στο μήκος επιβεβαίωσε την καλή του κατάσταση επιδεικνύοντας σταθερότητα σε μεγάλα άλματα, αφού σημείωσε 5,52μ, επίδοση που είναι πολύ κοντά στο ρεκόρ του (5,55μ) και βέβαια του χάρισε το αργυρό μετάλλιο.

Η Πηνελόπη Λογοθέτη, χωρίς να έχει καλή οπτική της βαλβίδας (δεν διέθετε 9άρα το στάδιο και αναγκάστηκαν να τη φτιάξουν πρόχειρα με ταινία), έμεινε μακριά από τα στάνταρ της, σημειώνοντας 10,35μ στο τριπλούν κορασίδων, επίδοση που της χάρισε το χάλκινο μετάλλιο.

Ο Δημήτρης Μπουρσινός, κάνοντας μια καλή κούρσα, σημείωσε 10’’ 11 στα 80μ και κατετάγη 2ος συνολικά, κερδίζοντας το αργυρό μετάλλιο. Από λίγα εκατοστά έχασε την πρόκριση στα 80μ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΠΠ/ΠΚ Α’, έχει όμως ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση από τους Ιόνιους στα 150μ.

Η Νεφέλη Φίλιππα, όντας σε πολύ καλή μέρα και με δεδομένο ότι φέτος έκανε ελάχιστες προπονήσεις (λόγω απόστασης, καιρικών συνθηκών και έλλειψης στεγασμένου χώρου για προπονήσεις)έσπασε δύο φορές και ισοφάρισε μία το ατομικό της ρεκόρ σημειώνοντας τελικά 4,58μ.

Αξίζει να σημειωθεί και η πολύ καλή εμφάνιση του παλαιού μας αθλητή, Κωνσταντίνου Μπρατζουκάκη, ο οποίος με επίδοση 10’’ 98 κατάφερε να πάρει τη ρεβάνς της ήττας του στους Ιόνιους αγώνες, από τον πρωταθλητή των 400μ της ΕΚΑ Δωδώνης, Γιάννη Σταματελόπουλο.

4α ΓΙΤΑΝΕΙΑ1

4α ΓΙΤΑΝΕΙΑ2

4α ΓΙΤΑΝΕΙΑ3

4α ΓΙΤΑΝΕΙΑ4

4α ΓΙΤΑΝΕΙΑ5

4α ΓΙΤΑΝΕΙΑ6

4α ΓΙΤΑΝΕΙΑ7

4α ΓΙΤΑΝΕΙΑ9

Προηγουμενο αρθρο
Εκδηλώσεις 4ου Δημοτικού Σχολείου
Επομενο αρθρο
Ευχαριστήρια ΚΔΑΠ - ΜΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.