HomeΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥΕνισχύσεις για 3 νέα ξενοδοχεία σε Κω και Λευκάδα

Ενισχύσεις για 3 νέα ξενοδοχεία σε Κω και Λευκάδα

Η πανδημία του κορωνοϊού έχει προκαλέσει επιπτώσεις και στην επενδυτική δραστηριότητα του τουριστικού τομέα.Όμως πρέπει να βλέπουμε και την επόμενη μέρα.

Στο πλαίσιο αυτό το Tornos News συνεχίζει να δημοσιεύει επενδυτικά σχέδια, τα οποία έχουν εγκριθεί από τις αρμόδιες αρχές.

Αναλυτικά:

-Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων ενέκρινε το επενδυτικό σχέδιο της επιχείρησης Saint Nikitas Paradise Luxury Suites & Spa, που αναφέρεται στην ίδρυση ξενοδοχείου 5 αστέρων, δυναμικότητας 60 κλινών, στη θέση Κεντριά Αγίου Νικήτα Λευκάδας, συνολικού επιλέξιμου κόστους ίσου με 4.851.502,61 ευρώ και συνολικού ενισχυόμενου κόστους ίσου με 3.970.841,83 ευρώ.

-Το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων ενέκρινε το επενδυτικό σχέδιο της υπό σύσταση επιχείρησης SUNSHINE COAST, που αναφέρεται στη δημιουργία και λειτουργία ξενοδοχείου 4 αστέρων στη θέση Λάμπη της Κω, συνολικού επιλέξιμου κόστους ίσου με 4.577.189,42 ευρώ και συνολικού ενισχυόμενου κόστους ίσου με 4.343.193,07 ευρώ.

-Eπίσης, το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων ενέκρινε το επενδυτικό σχέδιο της επιχείρησης MORE MENI I.K.E., που αναφέρεται στην ίδρυση ξενοδοχείου 5 αστέρων, δυναμικότητας 191 δωματίων των 433 κλινών, στην θέση Μπαμιαλίκη της Κω, συνολικού επιλέξιμου κόστους ίσου με 12.997.000 ευρώ και συνολικού ενισχυόμενου κόστους ίσου με 12.997.000 ευρώ.

Πηγή: https://www.tornosnews.gr/

Προηγουμενο αρθρο
Εθελοντές του οργανισμού «Μονοπάτια Αλληλεγγύης» με την στήριξη του Δήμου Λευκάδας καθάρισαν τη λιμνοθάλασσα
Επομενο αρθρο
«Αμεντάροντας» στο Δρυμώνα! ΦΩΤΟ- VIDEO

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.