HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΕπαναληπτική θέση της ΝΟ.Δ.Ε Νέας Δημοκρατίας για το Τμήμα Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης στην Λευκάδα

Επαναληπτική θέση της ΝΟ.Δ.Ε Νέας Δημοκρατίας για το Τμήμα Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης στην Λευκάδα

Επαναληπτική θέση της ΝΟ.Δ.Ε της Νέας Δημοκρατίας Λευκάδας για το Τμήμα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης στην Λευκάδα

Η τελευταία σημερινή επίθεση της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ εναντίον του Βουλευτή Λευκάδας αποτυπώνει για μία ακόμα φορά το διχαστικό λόγο αυτών που οι πολίτες αποδοκίμασαν με τον πιο ηχηρό τρόπο.

Όλοι γνωρίζουν το ήθος του Θανάση Καββαδά, τον συναινετικό και ενωτικό του λόγο, τις προσπάθειές του για την Λευκάδα.

Ο κυβερνητικός Βουλευτής του Ν.Λευκάδας ενώνει και δεν διχάζει, και γι’ αυτό επιβραβεύθηκε από τους πολίτες της Λευκάδας.

Πάει πολύ να παριστάνουν οι κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ τους τιμητές.

Όλοι γνωρίζουν ποιοι πήραν το Τμήμα Τουρισμού από την Λευκάδα και το πήγαν στην Κέρκυρα.

Όλοι γνωρίζουν ποιοι «δημιούργησαν» στα χαρτιά το Τμήμα Περιφερειακής Ανάπτυξης, που ήταν κυριολεκτικά στον αέρα και επρόκειτο να λειτουργήσει την περίοδο 2021-2022.

Όλοι γνωρίζουν ποιοι ευθύνονται για τους λανθασμένους χειρισμούς και τις καθυστερήσεις για την παραχώρηση του ακινήτου.

Όπως όλοι γνωρίζουν και τις προσπάθειες του Βουλευτή κ.Καββαδά για να ετοιμαστούν τα τεύχη δημοπράτησης για να προχωρήσει το κτίριο του Κέντρου Νεότητας που θα στεγάσει το Τμήμα, σε συνεννόηση με τον Πρύτανη και το Ιόνιο Πανεπιστήμιο.

Και να γίνει κατανοητό μια και καλή σε όλους ότι η προσωρινή αναστολή που έγινε δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση κατάργηση όπως ψευδώς αναφέρουν.

Η Λευκάδα θα μπει στο χάρτη της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης όχι με λόγια του αέρα, όπως αυτά που αναγράφονται στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά με σοβαρή και συγκροτημένη προσπάθεια.

Με έναν ολοκληρωμένο φάκελο που θα κατατεθεί στην Ανεξάρτητη Αρχή Ανώτατης Εκπαίδευσης για να εγκριθεί, έχοντας πλέον και την ομόφωνη και ομόθυμη στήριξη των πρυτανικών αρχών του Ιονίου Πανεπιστημίου.

Αυτοί που διχάζουν και παραπληροφορούν, αυτοί που καταψηφίστηκαν από τους πολίτες, δεν έχουν να προσφέρουν τίποτα θετικό στην Λευκάδα.

Ας ελπίσουμε ότι ανήμερα των Τριών Ιεραρχών η Θεία Χάρη τους φωτίσει ώστε να σταματήσουν να μηδενίζουν και να απαξιώνουν το έργο ικανών ανθρώπων που αγωνίζονται να λύσουν επιτέλους το θέμα δημιουργίας και λειτουργίας του Πανεπιστημιακού Τμήματος στην Λευκάδα, όπως μας αξίζει.

Από την ΝΟ.Δ.Ε της Νέας Δημοκρατίας Λευκάδας

Άρωμα Λευκάδας: η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για την οποία γίνεται λόγος στην ανακοίνωση της ΝΟ.Δ.Ε Νέας Δημοκρατίας, δεν στάλθηκε στην ιστοσελίδα μας. Αυτός είναι ο λόγος που δεν υπάρχει δημοσιευμένη.

Προηγουμενο αρθρο
Πραγματοποιήθηκε κοπή της παραδοσιακής Λαδόπιτας του πολιτιστικού Συλλόγου Απανταχού Ευγηριωτών η ΑΡΕΤΟΥΣΑ
Επομενο αρθρο
Σημείωμα περί των εκλογικών Λευκάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.