HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΕπιδείνωση Καιρού στα Ιόνια Νησιά από σήμερα Τετάρτη μέχρι αύριο Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου

Επιδείνωση Καιρού στα Ιόνια Νησιά από σήμερα Τετάρτη μέχρι αύριο Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου

Δελτίο Τύπου

Π.Ε. Λευκάδας: Επιδείνωση Καιρού στα Ιόνια Νησιά από σήμερα Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2020 μέχρι αύριο Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2020

Επιδείνωση του καιρού προβλέπεται από σήμερα Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2020 μέχρι και αύριο Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2020, στα νησιά του Ιονίου, σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Συγκεκριμένα, ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που θα συνοδεύονται πρόσκαιρα από ισχυρούς ανέμους και πιθανώς από χαλαζοπτώσεις, αναμένονται αρχικά στο βόρειο Ιόνιο και βαθμιαία σε όλο το Ιόνιο.

Η Περιφερειακή Ενότητα Λευκάδας βρίσκεται σε αυξημένη ετοιμότητα πολιτικής προστασίας για την άμεση αντιμετώπιση τυχόν συμβάντων και καλεί τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, ιδίως στις περιοχές που επλήγησαν πρόσφατα από τον Μεσογειακό Κυκλώνα «Ιανό».

Επισυνάπτονται οδηγίες που πρέπει να ακολουθούν οι πολίτες για την προστασία τους από:

Περισσότερες λεπτομέρειες και δελτία καιρού στην την ιστοσελίδα της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ) στη διεύθυνση: www.hnms.gr

Περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες αυτοπροστασίας από τα έντονα καιρικά φαινόμενα και τις πλημμύρες, στην ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.civilprotection.gr.

Προηγουμενο αρθρο
Νίκη Λευκάδας: Σπουδαίο φιλικό τουρνουά το ερχόμενο Σαββατοκύριακο
Επομενο αρθρο
Δελτίο τύπου για την δράση «let's color Lefkada»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.