HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΕπιμελητήριο Λευκάδας: Εκπτωτικές κάρτες εισόδου στην έκθεση Expo Agrotic Farm

Επιμελητήριο Λευκάδας: Εκπτωτικές κάρτες εισόδου στην έκθεση Expo Agrotic Farm

Επιμελητήριο Λευκάδας
Εκπτωτικές κάρτες εισόδου στην έκθεση Expo Agrotic Farm

Το Επιμελητήριο Λευκάδας σας κάνει γνωστό ότι εξασφάλισε για τα μέλη του 50 εκπτωτικές κάρτες εισόδου στην έκθεση Expo Agrotic Farm, η οποία πρόκειται να λάβει χώρα στο Κέντρο Ελληνικής Ξιφασκίας στην Αθήνα το διάστημα από 2 έως 5 Οκτωβρίου 2014.

Η παραπάνω έκθεση αποτελεί το μεγαλύτερο εκθεσιακό γεγονός για τον Αγροτικό και Κτηνοτροφικό κόσμο στην Νότια Ελλάδα και τελεί υπό την αιγίδα και την υποστήριξη του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, του Δήμου Αθηναίων, της ΠΑΣΕΓΕΣ, του Συνδέσμου Ελληνικής Κτηνοτροφίας και της Πανελλήνιας Ένωσης Νέων Αγροτών.

Τα κυριότερα εκθέματα είναι τα εξής: τρακτέρ, γεωργικά μηχανήματα, λιπάσματα – φυτοφάρμακα, υλικά συσκευασίας, αρδευτικά- αντλίες, θερμοκήπια, τυποποιημένα προϊόντα, κτηνοτροφικός εξοπλισμός, ζωοτροφές, κτηνιατρικά φάρμακα, βιολογικός καθαρισμός, εξοπλισμός τυροκομείων. Επίσης, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να ενημερωθούν για όλες τις δυνατότητες που τους παρέχονται στις συναλλαγές τους με τις τράπεζες και τις δημόσιες υπηρεσίες, τα γραφεία μελετών, τις μεταφορικές εταιρείες, τις αγροτικές ενώσεις καθώς και τις εταιρείες πιστοποίησης ISO.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθεύονται την πρόσκληση εισόδου από τα γραφεία του Επιμελητηρίου (Γολέμη 5-7 2ος όροφος).

Για τη Διοικητική Επιτροπή
Ο Πρόεδρος
Σωτήρης Σκιαδαρέσης

Προηγουμενο αρθρο
Διεθνές Εργαστήριο Σεισμικού Κίνδυνου και Αντισεισμικής Τεχνολογίας
Επομενο αρθρο
Νίκη Λευκάδας – Άρης Θεσσαλονίκης την Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.