HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΕπιστολή Επιμελητηρίου Λευκάδας σε τηλεοπτικούς σταθμούς αναφορικά με κρούσματα κορονοϊού και την 5μελη οικογένεια Σέρβων

Επιστολή Επιμελητηρίου Λευκάδας σε τηλεοπτικούς σταθμούς αναφορικά με κρούσματα κορονοϊού και την 5μελη οικογένεια Σέρβων

Επιμελητήριο Λευκάδας

Αξιότιμοι Κύριοι, Αποτελεί χρέος μας να αποσαφηνίσουμε την είδηση των κρουσμάτων Covid 19 στην περιοχή της Λευκάδας, διότι τις τελευταίες ημέρες έχουν κυκλοφορήσει πολλά δημοσιεύματα, τα οποία δεν αποτυπώνουν ορθά την πραγματικότητα.

Πιο συγκεκριμένα, σχετικά με την 5μελή οικογένεια Σέρβων που βρέθηκε θετική στον κορονοϊό, δεν έκανε διακοπές στη Λευκάδα. Η οικογένεια ξεκίνησε με το ιστιοπλοϊκό από την Πρέβεζα, όπου ήταν η βάση της. Κατά τη διάρκεια της πλεύσης ο πατέρας της οικογένειας αισθάνθηκε αδιαθεσία, και έδεσε το ιστιοπλοϊκό στην περιοχή της Λευκάδας για να οδηγηθεί στο νοσοκομείο και να υποβληθεί σε εξετάσεις. Κανένα μέλος της οικογένειας δεν κυκλοφόρησε στην Λευκάδα, αλλά παρέμειναν μέσα στο Ιστιοπλοϊκό τους.

Ως εκ τούτου, παρακαλούμε πολύ όπως γίνει ορθή αναπαραγωγή της είδησης, δεδομένου ότι «χρεώθηκαν» αδίκως στην Περιφερειακή ενότητα της Λευκάδας τα κρούσματα αυτά.
Με εκτίμηση,

Σωτήρης Σκιαδαρέσης

Προηγουμενο αρθρο
Πως η μάσκα προστατεύει από τον κοροναϊό : Το παράδειγμα ενός κομμωτηρίου
Επομενο αρθρο
Ελέγχθηκαν και εμβολιάστηκαν από την Π.Ε. Λευκάδας τα ανεπιτήρητα βοοειδή που περισυλλέχθηκαν από το Δήμο

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.