HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΕργατικό Κέντρο Λευκάδας: Καταγγελία για απολύσεις στα διόδια Ακτίου

Εργατικό Κέντρο Λευκάδας: Καταγγελία για απολύσεις στα διόδια Ακτίου

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ – ΒΟΝΙΤΣΑΣ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Το Εργατικό Κέντρο καταγγέλλει την εταιρεία που έχει αναλάβει την συντήρηση της υποθαλάσσιας ζεύξης Ακτίου-Πρέβεζας «QYEE FREE” . Σήμερα 31-10-2014 με την λήξη των μηνιαίων συμβάσεων των 5 τεχνικών, τους ανακοίνωσε, να μην αναλάβουν εργασία και δεν πρόκειται να επαναπροσληφθούν. Οι τεχνικές υπηρεσίες θα παρέχονται από το …τηλέφωνο ή από εξωτερικούς συνεργάτες !!!!!

Το Εργατικό Κέντρο καταγγέλλει την αντεργατική ενέργεια που οδηγεί 5 οικογένειες στην ανεργία και καλεί τους συναδέλφους εργαζόμενους να μην επιτρέψουν την απόλυση των συναδέλφων τους. Καλούμε όλους τους εργαζόμενους της Περιοχής να συμπαρασταθούν με κάθε τρόπο στους εργαζόμενους στα διόδια της υποθαλάσσιας.

Τεράστιες είναι οι ευθύνες της κυβέρνησης που με την επιβολή των διοδίων σ’ ένα 100% δημόσιο έργο που σήμερα εισπράττει η «ΕΓΝΑΤΙΑ Α.Ε.», με κύριο επιχείρημα το κόστος λειτουργίας και συντήρησης, σήμερα έρχεται και δυσκολεύει τις διελεύσεις, συνεχίζοντας όμως να εισπράττει τα υπέρογκα διόδια.

Καλούμε τα συνδικάτα και τους φορείς των τριών Νομών να αποτρέψουν αυτές τις μεθοδεύσεις της εταιρείας, που στο βωμό των κερδών δεν διστάζουν να κόψουν τόσο το μεροκάματο 5 τεχνικών αλλά και την γρήγορη και ασφαλή διέλευση των διερχομένων.

ΛΕΥΚΑΔΑ 31-10-2014
Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Προηγουμενο αρθρο
Τα λιμανάκια του νησιού μου - Της Χρυσούλας Σκλαβενίτη
Επομενο αρθρο
Ο Αλή Μπαμπά της Αμφίπολης

1 Σχόλιο

  1. Γιάννης Κ.
    1 Νοεμβρίου 2014 at 08:35 — Απάντηση

    Το εργατικό κέντρο δεν βρήκε να πει ούτε μια κουβέντα (έτσι για τους τύπους) για αυτούς που έχασαν τη δουλειά τους και μάλιστα χωρίς να τους απολύσουν -τους εργαζόμενους του ξενοδοχείου ionion star. Αντίθετα ενημερώθηκε και ενήργησε άμεσα για τους εργαζόμενους του Ακτίου! Ένα μεγάλο μπράβο. Επιλεκτικά φιλεργατικά αισθήματα.

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.