HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΕυχαριστήρια ΚΔΑΠ – ΜΕΑ

Ευχαριστήρια ΚΔΑΠ – ΜΕΑ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Τα παιδιά που συμμετείχαν και οι οικογένειές τους, το προσωπικό και η Διοίκηση του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών ΜΕ Αναπηρία (ΚΔΑΠ- ΜΕΑ) της Κοινωφελούς ΔΕΠΟΚΑΛ του Δήμου Λευκάδας, ευχαριστούν θερμά την επιχείρηση και τους εργαζόμενους του “BOWLING SPORTS CITY” για την ευγενική φιλοξενία τους για δύο ώρες στο χώρο τους, για χρήση του Bowling και κερασμάτων τους στους ωφελούμενους και το προσωπικό.

Ευχαριστούμε πολύ και ευχόμαστε καλές δουλειές!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Τα παιδιά και οι οικογένειές τους, το προσωπικό και η Διοίκηση του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών ΜΕ Αναπηρία (ΚΔΑΠ- ΜΕΑ) της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης ΔΕΠΟΚΑΛ του Δήμου Λευκάδας, ευχαριστούν θερμά το Διοικητικό Συμβούλιο του ιδρύματος «Αριστοκλή Καββαδά» για την χορηγία –δωρεά του ποσού των 3.000 € στο κέντρο μας.
Ευχαριστούμε πολύ και ευχόμαστε υγεία και ότι καλύτερο!

 

Αξιότιμε Κύριε Πρόεδρε,
Αξιότιμοι Κύριοι Σύμβουλοι,

Θέλω να σας ευχαριστήσω προσωπικά για την ευγενή χορηγία σας προς την δομή ΚΔΑΠ-ΜΕΑ της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου μας.
Η ενέργειά σας αυτή, που αποκτά ιδιαίτερη σημασία στη σημερινή δύσκολη συγκυρία, αποδεικνύει ότι μπορούμε να στηρίξουμε ως κοινωνία ευπαθείς και ευαίσθητες ομάδες συμπολιτών μας, με τη δύναμη της συλλογικότητας και της αλληλεγγύης.

Με Εκτίμηση
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

Προηγουμενο αρθρο
Δραστηριότητες Α.Σ. Φίλανδρος
Επομενο αρθρο
Πρόγραμμα δράσης Εργατικού Κέντρου Λευκάδας - Βόνιτσας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.