HomeΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑΗ θέα από το καλύτερο… μπαλκόνι της Λευκάδας

Η θέα από το καλύτερο… μπαλκόνι της Λευκάδας

Το καλύτερο μπαλκόνι της Λευκάδας βρίσκεται, χωρίς αμφιβολία, προς το τέλος του δρόμου που οδηγεί από τα Πλατύστομα στο Περιγιάλι. Έχει μάλιστα τοποθετηθεί στο πλάτωμα του δρόμου  ένα καλόγουστο κιόσκι για χαλάρωση και αγνάντεμα, όσο φτάνει το μάτι και η ψυχή.

Οι εικόνες προς το Νυδρί,  το Βλυχό, τα νησιά Μεγανήσι, Σκορπιός, Μαδουρί, Σπάρτη είναι εκπληκτικές ακόμα και όταν έχει ομίχλη, όπως στη δική μας περίπτωση.

Προηγουμενο αρθρο
Ο κορωνοϊός βρίσκεται και στην Λευκάδα!
Επομενο αρθρο
Τελευταίες καλές μέρες του Νοέμβρη

1 Σχόλιο

  1. Ν. ΓΑΖΗΣ
    16 Νοεμβρίου 2020 at 10:40 — Απάντηση

    Μην παραπλανάτε τον κόσμο!
    Γιατί αυτά τα λένε (και τα γράφουν) μόνο όσοι δεν έχουν ανέβει στο Νιοχώρι, που είναι όχι μόνο το καλύτερο μπαλκόνι θέας στην Λευκάδα αλλά και παγκοσμίως! Και ένα απ΄ τα χαρακτηριστικά που το κάνει μοναδικό είναι πως έχει τα πριγκηπόνησσα φάτσα μπροστά του, σαν να είναι σε πίνακα ζωγραφικής κι όχι λοξά όπως είναι από εκεί που λέτε, ή απ΄ την κορυφή των Σκάρων, ή απ΄τον δρόμο Νυδρί προς Βαυκερή, ή απ΄ τον δρόμο προς Άλατρο. Και είναι καλύτερη η θέα από Νιοχώρι, ακόμα κι απ΄ αυτή στην κορυφή της Ελάτης, απ΄ όπου το οπτικό πλάνο λόγω απόστασης και μεγάλου υψομέτρου ανοίγει, οι καλύτεροι “στόχοι” μικραίνουν, απομακρύνονται και χάνονται…
    Υ.Γ: Και χώρια που ανεβαίνοντας ο παρατηρητής προς το Νιοχώρι έχει την δυνατότητα να επιλέξει το ιδανικό υψόμετρο υπέροχης θέασης που προτιμά, αφού κάθε στροφή του δρόμου αποτελεί κι από ένα νέο υπέροχο μπαλκόνι, διαφορετικό απ΄ το προηγούμενο…

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.