HomeΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣΗ Μαρία Ευθυμίου στη Λευκάδα και τα ισχυρά σημεία του Ελληνισμού

Η Μαρία Ευθυμίου στη Λευκάδα και τα ισχυρά σημεία του Ελληνισμού

Η Μαρία Ευθυμίου αποτελεί ένα από τα ισχυρά σημεία της Ελλάδας και της επιστήμης σήμερα. Δυστυχώς πολλοί άκουσαν το όνομα της τελευταία, ως υποψήφια για πρόεδρος Δημοκρατίας. Ποτέ δεν είναι αργά…

Είναι καθηγήτρια Ιστορίας, η οποία τον ελεύθερό της χρόνο δίνει διαλέξεις σε όλη την Ελλάδα, με δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους να την έχουν παρακολουθήσει.

Το θέμα της διάλεξης της απόψε στο φουαγιέ του Πνευματικού κέντρου ήταν: «Τα ισχυρά σημεία του ελληνισμού στα 4.000 χρόνια της καταγεγραμμένης ιστορίας του».

Είμαστε τυχεροί όσοι παρακολουθήσαμε από κοντά αυτή την σπουδαία γυναίκα. Προσωπικά αισθάνομαι ευτυχής που της έσφιξα το χέρι. Δεν είναι λίγες οι φορές που «ακουμπούσα» στις διαλέξεις και στις συνεντεύξεις, όταν χρειαζόμουν ψυχική ανάταση και επιβεβαίωση ότι υπάρχει και η άλλη, η «καλή» Ελλάδα.

Ακολουθούν δυο βίντεο. Το πρώτο είναι η αποψινή διάλεξη διάρκειας πάνω από 2 ώρες. Το δεύτερο περιλαμβάνει τα σημαντικότερα σημεία από διάλεξη που δόθηκε το 2017 σε εκδήλωση TEDx, με το ίδιο θέμα, διάρκειας 20 λεπτών.

Προηγουμενο αρθρο
Σεισμός 4,8 Ρίχτερ στην Κεφαλονιά τα ξημερώματα
Επομενο αρθρο
Η κινηματογραφική λέσχη του «Ορφέα» παρουσιάζει την ταινία «Dogman»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.