HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΗ Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Λευκάδας για την απόφαση της δικαιοσύνης σχετικά με το Βατοπέδιο

Η Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Λευκάδας για την απόφαση της δικαιοσύνης σχετικά με το Βατοπέδιο

Ανακοίνωση

Οχτώ χρόνια μετά την πλήρη αφωνία, ο κ. Καραμανλής αντί να μιλήσει για τον διπλασιασμό των χρεών και το έλλειμμα των 35 δις. ευρώ που παρέδωσε, αντί να εξηγήσει πώς την οδήγησε σε πλήρη εκτροχιασμό, βγήκε σήμερα ως αγανακτισμένος να πανηγυρίσει την απόφαση του δικαστηρίου, σχετικά με την υπόθεση του Βατοπεδίου.

Από την οποία, μάλλον κατάλαβε ότι δικαιώθηκε…

Το ΠΑΣΟΚ σέβεται τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης. Όμως, μην ξεχνάμε ότι η εμπλοκή των πολιτικών προσώπων δεν κρίθηκε ποτέ, λόγω του βεβιασμένου κλεισίματος της Βουλής και της προκήρυξης των έκτακτων εκλογών του 2009.

Ταυτόχρονα, το μπαράζ εξεταστικών για όλες τις χρονικές περιόδους πλην αυτής του Κ. Καραμανλή, επιβεβαιώνει ότι η δεξιά φιλική εταιρεία που συμπλέει με την κυβέρνηση, δεν είναι πια και τόσο μυστική.

21 Μαρτίου,
Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Λευκάδας.

Προηγουμενο αρθρο
Ερώτηση Θανάση Καββαδά για την εκταμίευση των 1,65 εκατ. από το ταμείο αλληλεγγύης της Ε.Ε
Επομενο αρθρο
Η γέφυρα των Ελλήνων στη Βενετία και η Λευκάδα

1 Σχόλιο

  1. Θοδωρής Αραβανής
    22 Μαρτίου 2017 at 20:52 — Απάντηση

    Ο Αρχιεπίσκοπος Σεραφείμ , στο θέμα της θρησκείας και της θρησκειολογίας, αναρωτήθηκε δημόσια, ” αν η καθολική εκκλησία τελικά είναι εκκλησία ή μπίζνες ??”και σχετικά με την καθολική Παπική εκδοχή της θρησκείας και δεδομένης της ύπαρξης της ύπαρξης του Βατικανού και της τράπεζάς του ως πιστωτικό ίδρυμα .
    Και μάλιστα για την ύπαρξη κρατικής- έστω και λιλιπούτειας χωρικά- οργάνωσης του Παπικού κράτους με την τράπεζά του και τις μπίζνες της, την αντιπαρέβαλε με την έλλειψη μυσταγωγίας του καθολικισμού, έναντι της καθ’υμάς χριστιανικής εκκλησιαστικής μυσταγωγίας, με την έμφαση στην προσευχή και την μελέτη των Αγίων γραφών.
    Τελικά οι Αγιορείτες πατέρες, ως ο πυρήνας και η κιβωτός του εκκλησιαστικού θείου και μυσταγωγικού της χριστιανοσύνης( δηλαδή οι διαρκώς προσευχόμενοι και ακατάπαυστα μελετούντες τις άγιες γραφές), βρίσκουν χρόνο και για μπίζνες???
    Ή μήπως αυτές οι Άγιες Γραφές, εχουν αντικατασταθεί- στο όνομα της χριστιανικής μυσταγωγίας- με συγγράματα σύγχρονων χρηματιστηριακών προ’ι’όντων και προ’ι’όντων της δευτερογενούς και τριτογενούς αγοράς ΄των χρηματαγορών.????

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.