HomeΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥΗ συναυλία του Γιώργου Κατσαρού με τη συμμετοχή της Νέας Χορωδίας [Φωτορεπορτάζ]

Η συναυλία του Γιώργου Κατσαρού με τη συμμετοχή της Νέας Χορωδίας [Φωτορεπορτάζ]

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη το βράδυ στο Ανοιχτό Θέατρο η συναυλία του Γιώργου Κατσαρού με τη συμμετοχή της Νέας Χορωδίας Λευκάδας. Ο Γιώργος Κατσαρός μάγεψε το κοινό με το σαξόφωνο του. Εμφανίστηκαν ακόμα η Τάνια Τρύπη, η Ζωή Παπαδοπούλου και ο Παύλος Παπαντωνίου σε ένα πρόγραμμα με αξέχαστα τραγούδια. Πολύ καλή ήταν η εμφάνιση της Νέας Χορωδίας. Τραγούδησε πέντε τραγούδια μεταξύ των οποίων «H Ξανθούλα» σε ποίηση Βαλαωρίτη και μουσική Διονύση Γράψα.

Για την εκδήλωση ο Τηλυκράτης έστειλε την παρακάτω ανακοίνωση:

Μια μαγική βραδιά ήταν το αποτέλεσμα της διοργάνωσης του ΑΟ Τηλυκράτη της χθεσινής συναυλίας στο ανοιχτό θέατρο του Δήμου Λευκάδας. Τυχεροί όσοι βρέθηκαν εκεί να απολαύουν τον μεγάλο μουσικό σύνθετη Γιώργο Κατσαρό με την την ορχήστρα του, τις υπέροχες ερμηνεύτριες Τάνια Τρύπη και Ζωή Παπαδοπούλου, τον εξαίρετο ερμηνευτή Παύλο Παπαντωνίου και την Νέα Χορωδία Λευκάδας. Τους ευχαριστούμε όλους που μας χάρισαν μια υπέροχη μουσική βραδιά με αξέχαστα Ελληνικά τραγούδια.

Οι φωτογραφίες από την εκδήλωση είναι του Δημήτρη Θερμού.

Προηγουμενο αρθρο
Ένα μοναδικό χασάπικο
Επομενο αρθρο
Κέρδισε τις καρδιές του κόσμου σε Κεφαλονιά και Λευκάδα η «Νέα Γενιά Κανταδόρων»

1 Σχόλιο

  1. Επισκέπτης στη Λευκάδα
    17 Αυγούστου 2017 at 19:59 — Απάντηση

    Για τον κ. Κατσαρό και τους συνεργάτες του δεν έχω να πω κάτι. Ήταν υπέροχοι. Όλοι τους… Το σχόλιό μου αφορά τους χορωδούς της Νέας Χορωδίας Λευκάδας. Μουσικός δεν είμαι οπότε δεν θα πω τη γνώμη μου για τη μουσική τους παιδεία και κατάρτιση. Εκείνο που θέλω να πω και που με ενόχλησε αφάνταστα κατά τη διάρκεια της συναυλίας είναι η έλλειψη σεβασμού από μέρους τους προς τον κ. Κατσαρό και τους άλλους μουσικούς όπως και προς τους ακροατές – θεατές. Μιλούσαν συνεχώς και ενοχλούσαν όσους ήταν γύρω τους. Παρόλο που δέχθηκαν πολλές παρατηρήσεις συνέχισαν την ίδια συμπεριφορά. Α π α ρ ά δ ε κ τ ο ι… Φάνηκε η έλλειψη παιδείας . Όχι μόρφωσης . Μόνο παιδείας. Τη διαφορά την καταλαβαίνουμε νομίζω όλοι μας ή έτσι θέλω να πιστεύω. Κρίμα!!!! διότι τέτοιες ευκαιρίες δεν παρουσιάζονται κάθε μέρα. Να συνεργαστείς με έναν μουσικό όπως ο κ. Κατσαρός και εσύ να μιλάς συνεχώς…. οποία κατάντια!!!!!!!!!……….

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.