HomeΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥΘα ξεδιψάσει… ο Καστός (;)

Θα ξεδιψάσει… ο Καστός (;)

Σε απάντηση έγγραφης ερώτησης που απευθύναμε στο χθεσινό (10/08) Δημοτικό Συμβούλιο σχετικά με τις βλάβες του εσωτερικού δικτύου ύδρευσης του Καστού λάβαμε τη διαβεβαίωση ότι την Τρίτη 11/08/2020 συνεργείο δύο – τριών υδραυλικών-τεχνιτών θα μεταβεί στον Καστό προκειμένου να επισκευάσει τις βλάβες που υπάρχουν εδώ και οχτώ (08) μήνες περίπου στο σύνολο σχεδόν των υπαρχόντων φρεατίων του δικτύου ύδρευσης του νησιού.

Όπως αναφέρθηκε θα γίνει επισκευή του συνόλου των βλαβών που θα διαπιστωθούν κατά τον έλεγχο του δικτύου. Με τη χρήση ειδικού διαλύματος επίσης θα επιχειρηθεί να αποφραχθεί ο αγωγός από τα άλατα και λοιπά ξένα σώματα που έχουν επικολληθεί στα εσωτερικά τοιχώματά του ώστε να είναι δυνατή η μεταφορά της απαιτούμενης ποσότητας νερού στην κεντρική δεξαμενή που φτάνει στον οικισμό από τον υποθαλάσσιο αγωγό μέσω Καλάμου.

Το σύνολο των απαιτούμενων εργασιών συντήρησης – επισκευής και αποκατάστασης της υδροδότησης του συνόλου του οικισμού του Καστού αναφέρθηκε ότι θα ολοκληρωθεί εντός τριών-τεσσάρων ημερών.

Ευελπιστούμε και αναμένουμε …

Σεβαστή Κωνσταντινίδη – Ρεκατσίνα
πρώην δήμαρχος Καρυάς
Δημοτική Σύμβουλος Λευκάδας

Προηγουμενο αρθρο
Το γενικό έργο της Εταιρείας Λευκαδικών Μελετών στα πενήντα χρόνια ζωής της
Επομενο αρθρο
Στον Κάβαλο τρεις γενιές πίσω

3 Σχόλια

  1. ΣΕΒΑΣΤΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ
    14 Αυγούστου 2020 at 20:37 — Απάντηση

    Αυτή την ενημέρωση έδωσε ο κ. δήμαρχος στο Δ.Σ. Manolis και είναι καταγεγραμμένη στο ηχητικό της συνεδρίασης.

    • Manolis
      15 Αυγούστου 2020 at 11:24 — Απάντηση

      Ευχαριστούμε για την άμεση ανταπόκριση σας Κα Κωνσταντινίδη για την ενημέρωση και το ενδιαφέρον σας. Είναι άξια απορίας η στάση του Δημάρχου, που γνωρίζει εδώ και μήνες το πρόβλημα του νερού και φτάσαμε πάλι 15-Αυγουστο όπως και πέρυσι να μην υπάρχει αυτή τη στιγμή νερό στο νησί.Επιπλέον γνωρίζει και το θέμα των σκουπιδιών και που κατά διαβολική σύμπτωση συνέβη η πυρκαγιά προ ημερών με αποτέλεσμα αυτή την στιγμή 15-Αύγουστο να έχει γεμίσει σκουπίδια όλο το νησί πλήν προσόψεως που είναι τα μαγαζιά. Πολλά τα προβλήματα Κα Κωσταντινίδη μου και πρέπει να γίνουν άμεσες ενέργειες απο τον Δήμαρχο, δεν πάει άλλο αυτή η εγκατάλειψη απο πλευράς Δημάρχου!!

  2. Manolis
    13 Αυγούστου 2020 at 08:07 — Απάντηση

    Το συνεργείο υδραυλικων ήταν να έρθει στις 11/08 στον Καστό αλλά δεν έχει εμφανιστεί ακόμη.

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.