HomeΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣΚέρκυρα – Ανάρτηση έκπληξη: «Ο Κορονοϊός έχει μπει για τα καλά στην ζωή μας».

Κέρκυρα – Ανάρτηση έκπληξη: «Ο Κορονοϊός έχει μπει για τα καλά στην ζωή μας».

Σε ανακοίνωση, στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, προχώρησε ο επιχειρηματίας Κώστας Μωραΐτης. με αφορμή το θετικό τεστ στον κορονοϊό τόσο του ίδιου όσο από του συνεταίρου του.

Όπως τονίζει: «Αγαπημένοι μας φίλοι και πελάτες.
Την συγκεκριμένη περίοδο που διανύουμε το να αρρωστήσεις και να μην δείξεις την απαραίτητη σοβαρότητα ή να μην είσαι ειλικρινής είναι μεγάλο έγκλημα.
Ο κορονοϊός χει μπει για τα καλά στην ζωή μας και όπως λένε καθημερινά οι ειδικοί θα νοσήσουμε κάποια στιγμή όλοι, είτε το καταλάβουμε είτε όχι.

Δυστυχώς, πάρα τα σοβαρά μέτρα που έχουμε λάβει σαν επιχείρηση και πάρα την προσωπική ευθύνη που δείχνουμε καθημερινά σαν άνθρωποι με λογική και ηθική προς τον συνάνθρωπο, βρεθήκαμε και εμείς θετικοί στο Κορονοϊό.
Με την πρώτη υπόνοια 5 ημέρες τώρα που αισθάνθηκε μια αδιαθεσία ο συνέταιρος μου αμέσως έκανε το τεστ και μπήκε σε καραντίνα στο σπίτι του.
Χθες αργά το βράδυ, ενώ πρωτίστως είχε ενημερωθεί για αρνητικό αποτέλεσμα τον κάλεσαν και τον ενημέρωσαν ότι είναι θετικός.

Νωρίς το πρωί χθες αφού τελείωσα τα καθημερινά μου ψώνια για το μαγαζί ένιωσα μια έντονη αδιαθεσία και κατευθείαν πήγα στην κλινική όπου υποβλήθηκα και εγώ σε τεστ. Έκτοτε βρίσκομαι στο πατρικό μου στις Βουνιατάδες σε καραντίνα.
Σήμερα το μεσημέρι ενημερώθηκα ότι και εγώ είμαι θετικός..

Καλύψαμε τα έξοδα από το προσωπικό μας για να υποβληθεί και αυτό αντίστοιχα και είμαστε σε συνεχή επικοινωνία με το ΕΟΔΥ για τις απαραίτητες κινήσεις.
Η υγεία όλων μας είναι πάνω από όλα.

Γι αυτό το λόγο η Κόμισσα θα μείνει κλειστή μερικές ημέρες για την απαραίτητη απολύμανση!!!
Θα ήθελα πολύ να είμαι αγκαλιά με το νεογέννητο γιο μου και όλο αυτό πιστέψτε με είναι πολύ ψυχοφθόρο…
Είμαι πολύ περήφανος για τον άνθρωπο που έχω δίπλα μου, τον συνέταιρο μου, που απ την πρώτη στιγμή φέρθηκε ώριμα και με αίσθημα ευθύνης αντιμετώπισε όσο το δυνατόν καλύτερα την άτυχη αυτή κατάσταση την οποία βρεθήκαμε.
Έχουμε ενημερώσει όλους τους ανθρώπους που βρεθήκαμε κοντά, όλους τους προμηθευτές και όλα τα σημεία τα οποία πήγαμε τις τελευταίες ήμερες.

Θα θέλαμε να σας συμβουλέψουμε να είστε όλοι πολύ προσεκτικοί και να μην αφήνετε στην τύχη οποιοδήποτε σύμπτωμα που μπορεί να έχετε, αλλά συμβουλευτείτε αμέσως κάποιον ειδικό.
Σήμερα ήταν στην δική μας πόρτα αύριο στην δική σας.
Όλοι θα το περάσουμε απλά να το περάσουμε όσον το δυνατόν ευκολότερα γίνεται.
Σταματήστε την εργασία και τις μετακινήσεις σας σε περίπτωση αδιαθεσίας και μην φοβηθείτε ότι ο κόσμος θα σας κατακρίνει ότι αρρωστήσατε και δεν μιλάτε.
Δείξτε όλοι την μέγιστη σοβαρότητα και ακολουθήστε το δικό μας παράδειγμα και προστατέψτε αυτούς που αγαπάτε.
Τα ξαναλέμε σε λίγες μέρες πιο δυνατοί και με πιο πολλά αντισώματα!!!
Φιλιά πολλά σε όλους και ευχαριστούμε πολύ για την αγάπη και το ενδιαφέρον σας».

Πηγή: https://corfutvnews.gr/

Προηγουμενο αρθρο
Αναδρομικά συνταξιούχων: Ποιοι κερδίζουν, ποιοι χάνουν - Πίνακες με ποσά
Επομενο αρθρο
Π.Ε. Λευκάδας «Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς και καύσωνας σήμερα Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020» – Τι πρέπει να προσέχουν οι πολίτες

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.