HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΚαθιστώ υπεύθυνους αυτούς που καταψήφισαν την προσωρινή κάλυψη της θέσης αναισθησιολόγου στο Γ. Ν. Λ.

Καθιστώ υπεύθυνους αυτούς που καταψήφισαν την προσωρινή κάλυψη της θέσης αναισθησιολόγου στο Γ. Ν. Λ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Καθιστώ υπεύθυνους για τυχόν επιπτώσεις στην δημόσια υγεία αυτούς που καταψήφισαν την πρόταση προσωρινής κάλυψης της θέσης του αναισθησιολόγου στο Γ. Ν. Λ.

Με μεγάλη μου έκπληξη ενημερώθηκα για την απόφαση του Δ.Σ. του Γενικού Νοσοκομείου Λευκάδας, σύμφωνα με την οποία απέρριψε την προσωρινή λύση που κατάφερα να δώσω, όσον αφορά την έλλειψη ιατρού αναισθησιολόγου.

Μετά από συνάντησή μου με τον Υπουργό Υγείας κ. Κικίλια, βρέθηκε αναισθησιολόγος που εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο Γ.Ν.Λ. τουλάχιστον για τον μήνα Αύγουστο, αμειβόμενος με μπλοκ παροχής υπηρεσιών, κάτι το οποίο επιτρέπεται από την κείμενη νομοθεσία.

Η λύση αυτή αν και προσωρινή εξασφαλίζει σε μέγιστο βαθμό την ασφαλή λειτουργία του Γ.Ν.Λ. την τρέχουσα περίοδο, έως ότου υλοποιηθούν οι διορισμοί επικουρικών και μόνιμων ιατρών.

Δηλώνω ότι μετά την απόφαση του Δ.Σ. του Γ.Ν.Λ., ανησυχώ πολύ για την ασφαλή λειτουργία και καθιστώ υπεύθυνους για τυχόν επιπτώσεις στην δημόσια υγεία αυτούς που καταψήφισαν την πρόταση.

Σε έκτακτες καταστάσεις, όπως η παρούσα, όλοι πρέπει να υπερβαίνουμε τις ιδεολογικές μας αγκυλώσεις και να συμβάλλουμε στην επίλυση των προβλημάτων που αφορούν την ανθρώπινη ζωή.

Θα συνεχίζω να εργάζομαι σκληρά προς αυτή την κατεύθυνση πράττοντας πάντα το αυτονόητο και απαιτώντας το καλύτερο!

Η μάχη μου για την εύρυθμη και διαφανή λειτουργία του Γενικού Νοσοκομείου Λευκάδας θα συνεχιστεί!

Αθανάσιος Ι. Καββαδάς
Βουλευτής Ν. Λευκάδας

Προηγουμενο αρθρο
Πλαγιώτικα Σημειώματα - Οικισμός Πλαγιάς
Επομενο αρθρο
Η Αγωνιστική Συσπείρωση Εργαζομένων Νοσοκομείου για την πρόσληψη αναισθησιολόγου για ένα μήνα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.