HomeΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥΚαφές με θέα τη… Μαδουρή!

Καφές με θέα τη… Μαδουρή!

Ένα από τα ηλιόλουστα μεσημεράκια που μας χάρισε ο Μάρτης, έτυχε να συναντηθούμε στο νησί κάποιοι παλιοί γνώριμοι και φίλοι. Κοινή η απόφαση να απολαύσουμε τον καφέ μας μπροστά στη θάλασσα, με θέα τη Μαδουρή, το Σκορπιό και το γραφικό εκκλησάκι της Αγίας Κυριακής.

Κατεβήκαμε λοιπόν στη θάλασσα του Νυδριού, αποφασισμένοι να χαρούμε τη θέα και το μαρτιάτικο ήλιο. Η απογοήτευσή μας όμως επισκίασε τον ενθουσιασμό που μας διακατείχε, όταν βρεθήκαμε αντιμέτωποι με την εικόνα που δίνει η παραλία του Νυδριού, αυτή την εποχή.

Μια ατέλειωτη σειρά από πολύ μεγάλα σκάφη κρύβουν εντελώς τη θάλασσα. Η ματιά μας προσπαθούσε να ξεχωρίσει ανάμεσα σε πλαϊνά πλοίων και σχοινιά την έπαυλη της Μαδουρής και το εκκλησάκι της αγίας Κυριακής.

Η εικόνα αποκαρδιωτική και η απορία μας εύλογη. Γιατί αυτά τα τεράστια σκάφη να κρύβουν αυτή την άπειρη ομορφιά; Γιατί δεν υπάρχει πρόβλεψη και δυνατότητα να δένουν σε κάποιο διαφορετικό σημείο της συνεχιζόμενης παραλίας;

Οι φωτογραφίες αποτυπώνουν και μεταφέρουν την εικόνα που αντικρίσαμε.

Πηνελόπη Κοψιδά

Προηγουμενο αρθρο
Δεν ακούγεται κιχ από κανένα υποψήφιο...
Επομενο αρθρο
Η Λευκάδα με το βλέμμα των περιηγητών - Μέρος Β΄

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.