HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΚορωνοϊός: 1135, η νέα τηλεφωνική γραμμή από τον ΕΟΔΥ για όλες τις πληροφορίες

Κορωνοϊός: 1135, η νέα τηλεφωνική γραμμή από τον ΕΟΔΥ για όλες τις πληροφορίες

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας.

Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Το κρούσμα κορωνοϊού στη Βόρεια Εύβοια

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, επιβεβαιώθηκε το πρώτο κρούσμα κορωνοϊού στην Περιφέρεια Στερεάς, και συγκεκριμένα στη Βόρεια Εύβοια. Το 46ο συνολικά στην χώρα.

Σύμφωνα με τα επίσημα αποτελέσματα του Ειδικού Εργαστηρίου του Ελληνικού Ινστιτούτου Παστέρ και τη σχετική ανακοίνωση που έβγαλε στη 1.30 μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής η Περιφέρεια, το κρούσμα κορονοϊού είναι ένας άνδρας, 48 ετών, που είχε ταξιδέψει στους Αγίους Τόπους, με το γκρουπ που μολύνθηκε.

Ο άνδρας μετέβη το πρωί της Παρασκευής (6/3) στο Νοσοκομείο Χαλκίδας χωρίς συμπτώματα, έχοντας την ανησυχία, όμως, αφού ήταν συνταξιδιώτης στο γκρουπ που έχει μολυνθεί από τον ιό και έδωσε δείγμα. Τα αποτελέσματα, το ίδιο βράδυ, ήταν θετικά για τον ιό και ο άνδρας έχει τεθεί σε κατ’ οίκον περιορισμό, ενώ ελέγχονται από τον ΕΟΔΥ οι επαφές του.

Προηγουμενο αρθρο
Ιούνιος 1925. Κάτω από τις δεντροφυλλωσιές της Μαδουρής
Επομενο αρθρο
Τομεακή Οργάνωση Λευκάδας του ΚΚΕ: Για την Παγκόσμια Μέρα της Γυναίκας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.